Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на кожен салон!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    А, имаш ли отзиви за белезите които остават тези интервенции на салона, върху белите панталонки, полички, гащички и други дрехи на седящите.
    Имам, ако се прави както си трябва и се изчака боята да попие добре, никви белези върху бели дрехи.

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    https://m.youtube.com/watch?v=oFVC2_861o4
    Ето така става според клипчето на автореновация.... Ако настина става така бих ги прежалил тия 45-50лв на седалка, та дори може и три комплекта да взема да ми стигне със сигурност. Ама ме съмнява толкова лесно да се постигне този ефект.
    Ето и какво ми отговориха на въпросите:

Здравейте,

Предлагаме различнии комплекти за възстановяване, като имаме и комплект за възстановяване на две седалки, който включва два подготвителни препарата, боя и лаково покритие. По отношение на издържливостта, технологията е оригинална, а материалите са професионални и при качествено извършена процедура, ще издържи дълго във времето. По отношение на цвета за вашия салон, ако желаете можем да го изготвим. Необходимо ще е да ни изпратите мостра (например подглавник) по куриер, по която да изготвим индивуален цвят за вас.

Оставаме насреща за допълнителни въпроси.

Поздрави,
    Автореновация

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

А, това ужасно бе.... Преди тоя кекс тряя минеш 3 годишен курс по йога бе... Първия и единствения път си сецнах кръста....от тогава ник'ви гимнастики в колата.
    Все пак клипа е рекламен.
    Аз бих допълнил и леко филерче за кожа ако има напукано, а на клипа има.

Тия същите правят и бои по поръчка, или им даваш каталожен номер на цвета на салона, или им караш колата, гледат и ти правят.
    Щот и аз имам една седалка за правене мисля да намина през тях или да си карам по моя саламандърски метод.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

На 405-цата салона е правен с продукти на Автореновация и се получи добре. Мой приятел им е представител за Казанлък и за около 150 лева ми боядиса целия салон с боя по поръчка в оригиналния цвят. Не боядисва дрехите и боята държи прилично дълго в по-тъмните цветове. При светлите, резултата не е толкова добър. Волан или топка на скоростен лост е безсмислено да се боядисват, боята там пада бързо. Китовете/филърите им не са лоши, но трябва да се използват минимално, защото в по-големи количества просто не държат повече от 6 месеца.

Пускам Линк към темата за 405-цата ми в Пежо форума, снимки на салона преди и след могат да се видят още в първия пост:

http://peugeotclub.info/forum/viewto...?f=13&t=114955
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
        На 405-цата салона е правен с продукти на Автореновация и се получи добре. Мой приятел им е представител за Казанлък и за около 150 лева ми боядиса целия салон с боя по поръчка в оригиналния цвят. Не боядисва дрехите и боята държи прилично дълго в по-тъмните цветове. При светлите, резултата не е толкова добър. Волан или топка на скоростен лост е безсмислено да се боядисват, боята там пада бързо. Китовете/филърите им не са лоши, но трябва да се използват минимално, защото в по-големи количества просто не държат повече от 6 месеца.

Пускам Линк към темата за 405-цата ми в Пежо форума, снимки на салона преди и след могат да се видят още в първия пост:

http://peugeotclub.info/forum/viewto...?f=13&t=114955
        Че супер са станали седалките. Като гледам преди година и нещо си ги правил, сега как изглеждат?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

По шофьорската има леки следи от употреба, но другите не са мръднали изобщо. За момента няма нужда да се боядисва пак.
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Използвал съм почистващия спрей и подхранващото мляко на тези от автореновация и смея да твърдя, че са на много добро ниво! Нямате си представа каква мръсотия падна от кожените седалки, които бях току що почистил с нормалната автокозметика, която се продава по бензиностанции и магазини (сонакс,търтъл, car plan итн). След това с лосиона, който попива доста бързо и не остава да лъщи и да мазнее, както е при другите изброени по-горе препарати.

Аз имам следното питане :

Тъй като си присадих кожен салон от GT в 156sw (нещо нечувано и отричано да е възможно от всички алфа гурута по света и в БГ), но имам следния малък, но дразнещ проблем - моргаджиите явно са държали нещо с остри ръбове върху една от седалките и сега седят 2-3 вдлъбнатинки, колкото грахово зърно (кожата не е скъсана). Някой знае ли как може да ги "изпъна" ? След ровене по форумите единственото, което открих е малко рисково - с топла ютия и парче плат между кожата и ютията да пробвам да го "изгладя", но за сега не събирам смелост, тъй като имам съмнения, че може да отпечатам ютията на седалката
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Използвал съм почистващия спрей и подхранващото мляко на тези от автореновация и смея да твърдя, че са на много добро ниво! Нямате си представа каква мръсотия падна от кожените седалки, които бях току що почистил с нормалната автокозметика, която се продава по бензиностанции и магазини (сонакс,търтъл, car plan итн). След това с лосиона, който попива доста бързо и не остава да лъщи и да мазнее, както е при другите изброени по-горе препарати.

Тъй като си присадих кожен салон от GT в 156sw (нещо нечувано и отричано да е възможно от всички алфа гурута по света и в БГ), но имам следния малък, но дразнещ проблем - моргаджиите явно са държали нещо с остри ръбове върху една от седалките и сега седят 2-3 вдлъбнатинки, колкото грахово зърно (кожата не е скъсана). Някой знае ли как може да ги "изпъна" ? След ровене по форумите единственото, което открих е малко рисково - с топла ютия и парче плат между кожата и ютията да пробвам да го "изгладя", но за сега не събирам смелост, тъй като имам съмнения, че може да отпечатам ютията на седалката
              Би ли ми казал какво е съдържанието по етикет на почистващия? И останало ли ти е много малко за проба само.

Недей с ютия, то е едно гадно. Опитай с горещ въздух, щом пишат, че ставало с горещо. Но внимателно. Мисля, че бяха с дунапрен и стереопор вътре

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Би ли ми казал какво е съдържанието по етикет на почистващия? И останало ли ти е много малко за проба само.

Недей с ютия, то е едно гадно. Опитай с горещ въздух, щом пишат, че ставало с горещо. Но внимателно. Мисля, че бяха с дунапрен и стереопор вътре
                По етикет съдържа : органични разтворители, нейоногенни ПАВ, ароматизатори, оцветители, омекотители, дейонизарана вода.

Имам 1/3 останало от шишето.
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение

Дигиталник, първо честито за салона!
                  Аз с ютия и плат си гладя кожените якета и става добре, но тва е салон, под кожата има дунапрени разни.....
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Аз съм боядисвал естествена кожа, но яке, а не салон. Поръчах си от ибей, дойде от Полша. Малки шишенца. Две боя и едно "финиш". Мажеш два пъти с боя и накрая с финиша. Якето стана много добре. Не се разтича на дъжд, не цапа. В обявата имаха много цветове. Пращат и обикновена дунапренова гъбичка. Явно съм мазал повече финиш, защото свърши преди боята. Тя е водоразтворима, може да се разрежда. Продаваха и в по-големи разфасовки, става и за пръскане с пистолет.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                    X