Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РЕФЕРЕНДУМ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение4-ти е засега. И аз не очаквах да събере толкова много гласова, ма събра човека. Вероятно 80 % от варненци са гласували за него. И ги разбирам, ако е така. те имат своята си причина да го направят.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеБо, много хора гласуваха за Радев вместо за Марешки за да видят т....а дали ще си подаде оставката. Това беше ход на т...а за да привлече към себе си, ама не успя
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеБо, много хора гласуваха за Радев вместо за Марешки за да видят т....а дали ще си подаде оставката. Това беше ход на т...а за да привлече към себе си, ама не успяAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКомунде и гербераст на балотаж,ужас. Нищо добро не очаква България.
Пай сее ...
А ти си гледай сега бебока, че на жена ти не е лесно
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНие сме си виновни!
А ти си гледай сега бебока, че на жена ти не е лесно
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАз чакам оставка вече. Не мога да понасям Москов! И не самоAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеДа бе да. Аз на Бойко не вярвам. За нищо. Също е не вярвам на обещаната оставка.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКомунде и гербераст на балотаж,ужас. Нищо добро не очаква България.
Пай сее ...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Ужасно си прав. Незнам Марешки,не съм се интересувал от него,но ми е леко съмнителен,но няма да правя коментар относно него. Ще видим как ще се развият нещата около него.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Ако резултатите са реални, а не маниполирани...то народът ни е много прост и мазохистично предразположен.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment