Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РЕФЕРЕНДУМ
Collapse
X
-
Батмана пожарникар-мутра рано или късно ще си отиде,а оня сръбския дарт веидър го чака като топъл хляб,а наща мутра плаши народа,хахахахаха мекере.Преди два дена имах работа по центъра на София и във един момент си помислих че съм във центъра на Столипиново,а оня като запя от ракетата следващото ми възклицание беше дали съм във България.Как мислиш каква е била народната воля?АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение...
Промяната е неизбежна, но никой не твърди, че ще стане по-добре..
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеБатмана пожарникар-мутра рано или късно ще си отиде,а оня сръбския дарт веидър го чака като топъл хляб,а наща мутра плаши народа,хахахахаха мекере.Преди два дена имах работа по центъра на София и във един момент си помислих че съм във центъра на Столипиново,а оня като запя от ракетата следващото ми възклицание беше дали съм във България.Как мислиш каква е била народната воля?
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеАбсолютно си прав!Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеАбсолютно си прав!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеБатман го пиши бЕгал, след тая изцепка. Аз не зная каква е народната воля, всъщност. Ти знаеш ли?
Не е. Нинова твърди че ще стане по добре.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеА, то от нас си зависи. Амаааа, като гледам как всеки мисли само как да прецака другия, нищо, че той самият е зле ....
Толкова можем явно....абе заеби...
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеИзвинявам се че ще те попитам но ти къде живееш във България или някъде другаде,или ще си сърдит на 3 500 000 българи като батман пожарникаря щото такова чувсво оставяш във мен.
Не, не съм сърдит на народа а на популистите, на тия които исползват всяка възможна трибуна, да дрънкат простотии. Темата е за референдума, е , хареса ли ти мажоритарният вот в два тура? Можеш ли да кажеш каква беше народната воля всъщност? Трудна работа.
Някой гласуваха за Радев по една или друга причина - супер. Други, неизвестно защо - за Цачева - добре. Ами тея, дето гласуваха против герберите!? Коко точно са? Те каво искаха всъщност? ЦИК казва че референдума е неуспешен, те ми казват - о-о-о, щом народът иска ще му го дадем....мажоритарният вот.
Задължително ли е да съм щастлив, или само изборите са задължителни?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеВ България живея. Принципно не виждам проблем да съм сърдит и на 9 милиона българи, но за жалост няма толкова(май). Не съм обществена личност, мога да се сърдя ако искам. Сърдитите политици са друго нещо.
Не, не съм сърдит на народа а на популистите, на тия които исползват всяка възможна трибуна, да дрънкат простотии. Темата е за референдума, е , хареса ли ти мажоритарният вот в два тура? Можеш ли да кажеш каква беше народната воля всъщност? Трудна работа.
Някой гласуваха за Радев по една или друга причина - супер. Други, неизвестно защо - за Цачева - добре. Ами тея, дето гласуваха против герберите!? Коко точно са? Те каво искаха всъщност? ЦИК казва че референдума е неуспешен, те ми казват - о-о-о, щом народът иска ще му го дадем....мажоритарният вот.
Задължително ли е да съм щастлив, или само изборите са задължителни?АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеВ България живея. Принципно не виждам проблем да съм сърдит и на 9 милиона българи, но за жалост няма толкова(май). Не съм обществена личност, мога да се сърдя ако искам. Сърдитите политици са друго нещо.
Задължително ли е да съм щастлив, или само изборите са задължителни?
В същност, на "народа" му се внуши, че иска МАЖОритарен вот и ще си го получи...
А да се сърдиш на хората, че са такива, каквито са е малко детска работа.
И който иска задължителни ......, получава задължително "щастие".
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеАми щом 3 500 000 гласували не са ти били достатъчни да разбереш каква е била волята народна няма какво да кажа.Какво каза ЦИК,не го каза показа го как се издъни и се опита да манипулира вота за референдума.Герберите рано или късно ще изчезнат като партията на царя народа ще ги отритне,и според мен това беше първия етап.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
За избирателната система е ясна и много лесно се оправя,не може такива цървули във турция дето не могат да говорят четат и пишат на Български да гласуват на избори.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЗа избирателната система е ясна и много лесно се оправя,не може такива цървули във турция дето не могат да говорят четат и пишат на Български да гласуват на избори.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment