Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Какво точно искаш да обясниш?
    Аз наистина не разбирам този вой на умрели от глад кучета.
    За кво виеш сега, кой назидаваш, кой предупреждаваш, кой плашиш?
    Кво пазиш толкова?
    Това е демокрация, няма вечни неща тук, нито има вечни политици.
    Промяната е неизбежна, но никой не твърди, че ще стане по-добре.
    Не може да мислите вместо 3 000 000 милиона избиратели бе хора.
    Всеки един от тях има своя живот, възгледи, история, проблеми и т.н.
    Аман от хора дет по цял ден твърдят колко бил прост народа и избирателите.
    Това, че твоите възгледи са различни от тези на мнозинството не ти дава право да се държиш кат сърдит корнишон.
    Това е положението, приемаш волята на мнозинството, изразяваш, че не си съгласен с нея и толкова.
    Кво се караш тука и размахваш пръст?
    НЕма нужда да се Абиш.
    Пръст ли размахвам? Или пък не съм се съгласил с народната воля? А-а-а, разбирам, нямам право да съм разочарован, щото ти така си решил. Ами.....не си познал.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Батмана пожарникар-мутра рано или късно ще си отиде,а оня сръбския дарт веидър го чака като топъл хляб,а наща мутра плаши народа,хахахахаха мекере.Преди два дена имах работа по центъра на София и във един момент си помислих че съм във центъра на Столипиново,а оня като запя от ракетата следващото ми възклицание беше дали съм във България.Как мислиш каква е била народната воля?
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        ...
        Промяната е неизбежна, но никой не твърди, че ще стане по-добре..
        Абсолютно си прав!

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
          Батмана пожарникар-мутра рано или късно ще си отиде,а оня сръбския дарт веидър го чака като топъл хляб,а наща мутра плаши народа,хахахахаха мекере.Преди два дена имах работа по центъра на София и във един момент си помислих че съм във центъра на Столипиново,а оня като запя от ракетата следващото ми възклицание беше дали съм във България.Как мислиш каква е била народната воля?
          Батман го пиши бЕгал, след тая изцепка. Аз не зная каква е народната воля, всъщност. Ти знаеш ли?

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Абсолютно си прав!
          Не е. Нинова твърди че ще стане по добре.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
            Абсолютно си прав!
            А, то от нас си зависи. Амаааа, като гледам как всеки мисли само как да прецака другия, нищо, че той самият е зле ....

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Батман го пиши бЕгал, след тая изцепка. Аз не зная каква е народната воля, всъщност. Ти знаеш ли?

Не е. Нинова твърди че ще стане по добре.
              Извинявам се че ще те попитам но ти къде живееш във България или някъде другаде,или ще си сърдит на 3 500 000 българи като батман пожарникаря щото такова чувсво оставяш във мен.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                А, то от нас си зависи. Амаааа, като гледам как всеки мисли само как да прецака другия, нищо, че той самият е зле ....
                Да ти кажа,според мен и прецакването го правим по неправилния начин
                Толкова можем явно....абе заеби...

Comment

Извинявам се че ще те попитам но ти къде живееш във България или някъде другаде,или ще си сърдит на 3 500 000 българи като батман пожарникаря щото такова чувсво оставяш във мен.
                  В България живея. Принципно не виждам проблем да съм сърдит и на 9 милиона българи, но за жалост няма толкова(май). Не съм обществена личност, мога да се сърдя ако искам. Сърдитите политици са друго нещо.
                  Не, не съм сърдит на народа а на популистите, на тия които исползват всяка възможна трибуна, да дрънкат простотии. Темата е за референдума, е , хареса ли ти мажоритарният вот в два тура? Можеш ли да кажеш каква беше народната воля всъщност? Трудна работа.
                  Някой гласуваха за Радев по една или друга причина - супер. Други, неизвестно защо - за Цачева - добре. Ами тея, дето гласуваха против герберите!? Коко точно са? Те каво искаха всъщност? ЦИК казва че референдума е неуспешен, те ми казват - о-о-о, щом народът иска ще му го дадем....мажоритарният вот.
                  Задължително ли е да съм щастлив, или само изборите са задължителни?

Comment

• Ние сме специална порода вече. Не се стремим да правим добро и да спазваме законите, а само как да прецакаме и закона, и хората. Те това направиха от нас политиците, ама сме си виновни. Не напразно са ни наричали РАЯ

Comment

В България живея. Принципно не виждам проблем да съм сърдит и на 9 милиона българи, но за жалост няма толкова(май). Не съм обществена личност, мога да се сърдя ако искам. Сърдитите политици са друго нещо.
                      Не, не съм сърдит на народа а на популистите, на тия които исползват всяка възможна трибуна, да дрънкат простотии. Темата е за референдума, е , хареса ли ти мажоритарният вот в два тура? Можеш ли да кажеш каква беше народната воля всъщност? Трудна работа.
                      Някой гласуваха за Радев по една или друга причина - супер. Други, неизвестно защо - за Цачева - добре. Ами тея, дето гласуваха против герберите!? Коко точно са? Те каво искаха всъщност? ЦИК казва че референдума е неуспешен, те ми казват - о-о-о, щом народът иска ще му го дадем....мажоритарният вот.
                      Ами щом 3 500 000 гласували не са ти били достатъчни да разбереш каква е била волята народна няма какво да кажа.Какво каза ЦИК,не го каза показа го как се издъни и се опита да манипулира вота за референдума.Герберите рано или късно ще изчезнат като партията на царя народа ще ги отритне,и според мен това беше първия етап.

Comment

Обърканият човек гласува воден от емоции, а те никога не са били добър съветник за практиката.
                        В същност, на "народа" му се внуши, че иска МАЖОритарен вот и ще си го получи...
                        А да се сърдиш на хората, че са такива, каквито са е малко детска работа.
                        И който иска задължителни ......, получава задължително "щастие".

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        Ами щом 3 500 000 гласували не са ти били достатъчни да разбереш каква е била волята народна няма какво да кажа.Какво каза ЦИК,не го каза показа го как се издъни и се опита да манипулира вота за референдума.Герберите рано или късно ще изчезнат като партията на царя народа ще ги отритне,и според мен това беше първия етап.
                        Тоя номер го играят за пореден път и пак им се вързвате. Има крачка назад и после пак "пълно щастие". Само им дайте възможност да променят избирателната система, а недай Боже и Конституцията. СвЕт ще ви се завие
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• За избирателната система е ясна и много лесно се оправя,не може такива цървули във турция дето не могат да говорят четат и пишат на Български да гласуват на избори.

Comment

За избирателната система е ясна и много лесно се оправя,не може такива цървули във турция дето не могат да говорят четат и пишат на Български да гласуват на избори.
                            Не е проблемът в избирателната система.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                            X