Известие

Collapse
No announcement yet.

Фланци за джанти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ужас! Нищо не виждам! Изгоряха ми очните дънца. Сега как да попитам - с каква форма е детаилът и върху какво ще трябва да залепва? След няколко часа ще се видя с един реставратор, той ще знае подходящите съвремени лепила. Ако не е проблем, качи снимка на детаилът. Ама само на него, или сложи предупреждение преди нея.

П. П. Човекът каза полиуретанова паста.
    Не питай от къде, никаква представа нямам. Трябвало добре да се почисти, да се намаже тънко и.... да се шлайфа и лакира.
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 07:43.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Внимание !!!!

Това е най добрата снимка дет намерих, това е за десен волан , моето е наобратно . А материала мислех че е пластмаса , ама не е. На пипане прилича на фазер ... но наистина незнам какво е ...

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това е друго нещо. След като знаех какво може да последва, ползвах огледало, че нямам щит под ръка, но така или инак не понесох щети.
        Материалът и аз не зная как се нарича, но се сещам какво представлява. Това лепило ще хване. С фурнир ще е по ефектно, ако го "докараш", аз не бих се справил, но от това не следва че и ти няма. Ако не се получи, минаваш на вариянт фолио. Изсъхналото лепило е нещо средно м/у кит и полиуретановата пяна за уплътнение. И е много здраво явно, щом с него лепи перки за мотопланер. Обаче не съхне много бързо. Гадно ще е ако се наложи да го махаш.
        Успех! И да се похвалиш после, с предупреждение естествено.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

20мм се оказаха много при мен... Та се наложи да се вземат други
          Ето така е със 16мм и джанти с ЕТ 45!
          Attached Files
          146 Turbo

Comment

Working...
          X