Отношенията във всяка една общност обединена по някакъв признак е отражение на отношенията като цяло в обществото на дадената държава или географска област.
Известие
Collapse
No announcement yet.
2016 ... къде е Alfa Romeo в сърцата на БГ-феновете???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОтношенията във всяка една общност обединена по някакъв признак е отражение на отношенията като цяло в обществото на дадената държава или географска област.
ква общност бре?Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:17.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеъъъъъъъъъъъъ?
ква общност бре?
.
Често е необходимо време и пари за да се разберат някои истини.
Смесването на истини, полуистини и лъжи, както и изявления на глупости с важен тон обезсърчават потребителите на форума.Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:17.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТърсенето на сеир е преобладаващо, но си има и хора тук, които си пишат истински случки - лошото, че e трудно се отсява плявата.
Смесването на истини, полуистини и лъжи, както и изявления на глупости с важен тон обезсърчават потребителите на форума.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТърсенето на сеир е преобладаващо, но си има и хора тук, които си пишат истински случки - лошото, че e трудно се отсява плявата.
Смесването на истини, полуистини и лъжи, както и изявления на глупости с важен тон обезсърчават потребителите на форума.и това е ниско ентри
кАжи ми за да разбера повечето истини колко паре трее да дам и дали си заслужава да ги дам тия пари за да разбера тия истини?!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениедобре аз мога да дам 200 лева за да разбера някои от истинитеи това е ниско ентри
кАжи ми за да разбера повечето истини колко паре трее да дам и дали си заслужава да ги дам тия пари за да разбера тия истини?!
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениедобре аз мога да дам 200 лева за да разбера някои от истинитеи това е ниско ентри
---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:34 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПонякога пари се печелят и губят лесно - ако имаш достатъчно пари в момента, нищо не ти пречи да провериш дали някой лъже или не.
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:38 ----------
демек, моята истина не е нужно да е вашата истина....но от тук следва, че и вашата истина не е нужно да е моята истина....
Баси, до кво ни докара демокрацията, по-добре беше след 89-та да имахме ХУНТА!)))
Олди, истината не винаги е удобна, не понася, просто пречи!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Пичове, направо ми зас*ахте темата, нема да се сърдите, ако мине метла по некое време...
Не знам каква е тая тенденция всяка тема да се обръща на блато с лични драми и заигравки ...
Сори, ма всички искаме тоя форум ... а респективно и Клуба, да е едно по-хубаво място, а всички се*ем яко навсякъде.
И не виждам защо намесвате казармената ми подготовка - болшинството други форуми щяха да са разчистили темата още преди часове, без обяснения!
Не намесвайте казармена подготовка със свободия моля!
Comment
-
Спамери недни - ще има гьостерица ...
Блатото е малко по-надоле а "капутските" лафове са за влака
Или само по темата ще се пише или ще има недоволни пак ,че не им се зачитат постовете ...
Дружбата си е дружба - службата си е службаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеСпамери недни - ще има гьостерица ...
Или само по темата ще се пише или ще има недоволни пак ,че не им се зачитат постовете ...
Дружбата си е дружба - службата си е служба
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеизвинявам се от името на всички!
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеСпамери недни - ще има гьостерица ...
Дружбата си е дружба - службата си е служба...кажи ми кое не е по нея...?...и веднага ще се обоснова...и ако искаш ще се обясня...ама спрете с това без мислено триене на какво трябва, и какво не трябва....
И много е грозно да ни тикате все в мазата ....репресирате ни, а след това се чудите, защо ние имаме фенове, а вие не.....
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХич не ми пука, че ще ми изряскате мъдротиите - вече обмених данни с хората, които ми отговориха.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеаз пиша само в блатотоПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИ в блатото имаме спортни сърца!!!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment