Първоначално публикувано от Кайо
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
2016 ... къде е Alfa Romeo в сърцата на БГ-феновете???
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНе знам дали в нашата мила, но смотана Бг, можем да направим такова нещо ... но вижте какво правят колегите зад граница :
SPETTACOLO SPORTIVO 2016
Всичко от този клип показва само едно - Алфа ще живее завинаги, благодарение на една шантава порода - безумните Алфа-фенове!!!
Аз искам да бъда част от такъв клип, а вие ???
P.S. Знам, че в смотаната ни страна няма писта от такъв калибър ...
Знам, че "клуба" в момента е немощен и осакатен ...
Но от всички нас зависи да се събудим, да се обединим, и да направим подобно нещо и тук, и да бъдем признати в международното "Alfisti"-общество!!!
Сектата "155" го направи - а е време за всеобщо обединение!!!
ИСКАТЕ ЛИ ?
---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
..и малко превод....https://www.vbox7.com/play:99fbfcc1cd
Сорри...ама много сте зле щом се кефите на чужди постижения....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...
Сорри...ама много сте зле щом се кефите на чужди постижения....
Та някак имам усещане за кеф - наш си, български, и чужд.
А мога да ти кажа, че и на нашите сбирки ни се кефеха колегите от Англия и Швейцария, обменяхме снимки и със "сектата" в Малайзия ...
На 1ви Май 2015 поляците поставиха рекорд за Гинес - 1200 Алфи (ако не бъркам де) събраха хората...
И на това ли да не се кефим???
Или да си мижитуркаме тука в сивото еднообразие, и да не се радваме на мероприятия с любимата марка по света само защото са чужди?!?
В крайна сметка, всеки избира сам за себе си...
Темата не беше създадена за да карам някого да си променя възгледите, а да сръчкам феновете - млади и стари - за да правим такива неща и у нас.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеКефя се на всякакви хубави постижения, както се кефех невероятно (и все още се кефя) и на нашите национални и пролетни сбирки на 155 - вЕрвай ми, нямаше по-щастлив човек от мене на 29 Юли 2009-та!
Та някак имам усещане за кеф - наш си, български, и чужд.
А мога да ти кажа, че и на нашите сбирки ни се кефеха колегите от Англия и Швейцария, обменяхме снимки и със "сектата" в Малайзия ...
На 1ви Май 2015 поляците поставиха рекорд за Гинес - 1200 Алфи (ако не бъркам де) събраха хората...
И на това ли да не се кефим???
Или да си мижитуркаме тука в сивото еднообразие, и да не се радваме на мероприятия с любимата марка по света само защото са чужди?!?
В крайна сметка, всеки избира сам за себе си...
Темата не беше създадена за да карам някого да си променя възгледите, а да сръчкам феновете - млади и стари - за да правим такива неща и у нас.
Желая ти успех....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Мерси, Боби - но моята фенщина и възхищение не са базирани на основание "фейс" и "форум" - макар да ми се иска това усещане да го има и там!
Аз знам какво е да събереш едни 30-50 човека, обединени от една страст, и всичко да бъде невероятно зареждащо и яко - за това правих всички срещи на сектата, затова се трепах за фланелки и стикери няколко пъти ... затова поддържам и сайт (колкото и непрофесионален да е...)
А да събереш 300 човека ... с една идея ... не просто семкаджии - уникално ще е според мен!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМерси, Боби - но моята фенщина и възхищение не са базирани на основание "фейс" и "форум" - макар да ми се иска това усещане да го има и там!
Аз знам какво е да събереш едни 30-50 човека, обединени от една страст, и всичко да бъде невероятно зареждащо и яко - за това правих всички срещи на сектата, затова се трепах за фланелки и стикери няколко пъти ... затова поддържам и сайт (колкото и непрофесионален да е...)
А да събереш 300 човека ... с една идея ... не просто семкаджии - уникално ще е според мен!!!
Аз и ти сме фенове на 155....а кажи ми къде отидоха феновете от тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=30184....90% ги няма......А защо ги няма.....?....причините са много.....трудно е да зарибиш млад човек в това чалга общество да слуша хеви метъл, като самият хеви метъл няма развитиеПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВсе пак ще те посъветвам да не пропускаш семкаджиите, защото те са потенциални фенове......
Последното на което изобщо стъпих, беше "The Battle" - немци срещу японци в три дисциплини ... Като цяло интересно мероприятие, но бидейки измежду семкаджиите - ми просто се отвратих от това колко простотия битува там ... Нямам думи да я опиша просто!
Като се доближих обаче до лагера на "японците" или "немците" - съвсем друг ставаше и говора, и използваните изразни средства!
Така че мнението ми за "семкаджиите" остава непроменено!
Иначе по другия ти въпрос - много болезнен, наистина ... и колкото и да се опитвам да намеря разумен или логичен отговор - не успявам, може би просто защото милата БГ-действителност не се подчинява на никаква логика!
P.S. Под "немци" и "японци" да се разбират участници със съответните марки автомобили де ...Last edited by Alfa User; d.m.y г., 01:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНе знам дали в нашата мила, но смотана Бг, можем да направим такова нещо ... но вижте какво правят колегите зад граница :
SPETTACOLO SPORTIVO 2016
Всичко от този клип показва само едно - Алфа ще живее завинаги, благодарение на една шантава порода - безумните Алфа-фенове!!!
Аз искам да бъда част от такъв клип, а вие ???
P.S. Знам, че в смотаната ни страна няма писта от такъв калибър ...
Знам, че "клуба" в момента е немощен и осакатен ...
Но от всички нас зависи да се събудим, да се обединим, и да направим подобно нещо и тук, и да бъдем признати в международното "Alfisti"-общество!!!
Сектата "155" го направи - а е време за всеобщо обединение!!!
ИСКАТЕ ЛИ ?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Кой ми изтри мнението....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Немци, японци, французи, италианци и др. - всичко е за шашкане на публиката.
Работим на ишлеме и правим компоненти за реномираните марки, но никой не знае за нас, освен ние си и дано да има качествен контрол от собствениците, за да не се изложим.
Същите тези фирми-врагове, си разменят акции помежду си и впоследствие разработените си технологии, които преди това са били тайна.
За съжаление всичко е пари, а ние на местна почва се опитваме да бъдем идеалисти, но някак си не ни се удава, защото може би не сме паднали от Марс.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment