Известие

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли собственика на този автомобил?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Познавате ли собственика на този автомобил?

Здравейте, търсих къде да пусна темата и реших че тук е най-правилния раздел. Това ми се случи лятото и видеото го пазех, за да го пратя на КАТ, но знаейки какво ме чака след това (свидетелство, викания, показания и т.н.) се отказах. Та викам си да го споделя и тук. Ако някой го познава, то явно че акъл не може да му се набие на такъв индивид, то поне бих се радвал да му удари един-два шамара. Автомобилът е AR 147 с рег. номер А 3559 . Благодаря.
    https://www.vbox7.com/play:cce7be8de5

Може вече да е умрял под някой тир.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

За съжаление съм аз колега.Наистина ми се налагаше да карам така,беше на живот и смърт... Tова не ме оправдава,но наистина ми се налагаше да карам така.Никога не бях бързал толкова и никога не съм имал глоби/нарушения. Просто наистина нещата бяха на живот и смърт. Съжалявам отново
      Last edited by Black Power; d.m.y г., 08:41.

Comment

Няма извинение да застрашаваш живота и здравето на хората.
        Разгледай това, може да ти е от полза.
        https://www.youtube.com/watch?v=7-cNgVPElYA

Comment

В този случай,поздравления за реакцията на vertigo. Намали и се отдръпна,за съжаление понякога под действието на адренали и емоция човек е склонен да подценява ситуациите и да надценява възможностите на автомобила си. Чест ти прави колега,че призна грешката си и се извини. 90% от потребителите на този форум никога няма да направят това което ти си направил именно да се извиниш. Надявам се,че всичко е наред и лошото е зад гърба.

---------------------------------------------------
          Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
          Пай сее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

На клипа не си вижда,но отпред 2 коли тръгваха да изпреварват като имат видимост.Аз нямах и тръгнах след хюндая и се получи така...Но все пак се разминахме на повече от метър. И не се оправдавам,виновен съм,не трябва да се кара така,но пак казвам беше на живот и смърт,и нямаше как да не бързам. Съжалявам че съм изплашил човека. Няма да се повтори.
            Във форума имам познати ,които ако видят темата ще потвърдят ,че карам според правилата,бързам само когато наистина се налага,дори когато карах 250коня 145ца.
            Last edited by Black Power; d.m.y г., 10:02.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Няма извинение да застрашаваш живота и здравето на хората.
              Разгледай това, може да ти е от полза.
              https://www.youtube.com/watch?v=7-cNgVPElYA
              Тоя на 1.30 е добър малоумник, ъъъ... избегна удара с колата пред него, за да иде на челен удар.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Виждате как коли в които се чувствате сигурни и неуязвими се разрушават за секунди.
                На единия от клиповете се вижда как колата влезе с двете гуми на банкета, както колегата от неговия клип и какво се случи.

Comment

Браво на човекът с видеорегистратора, за това, че постоянно следи обстановката в огледалата, браво за реакцията!
                  Огледалата са точно затова, не са само за престрояване и паркиране.
                  Случвала ми се е напълно идентична ситуация, от която се измъкнах по същият начин - с десните гуми в банкета и последващо тройно разминаване.
                  За съжаление повечето ми познати не следят ситуацията в огледалата, и не биха могли да реагират адекватно.

Ето го и краш теста на 147-цата.
                  https://www.youtube.com/watch?v=hsNgIkpVaUM
                  Прилича на този на Фиат Типо.
                  Пълна трагедия след челен удар.
                  Получава 3/5 зведи от EuroNCAP, като третата звезда е благодарение на добрата устойчивост на страничен удар.
                  Ако не бе тя, оценката и щеше да бъде 2/5 звезди. Пише го в pdf-а.
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първо ...темата не е за този раздел.....но модератори много....както и у форума така и на пътя....
                    Второ.... 90 % от форума карат така....
                    Трето....какво означава на живот и смърт.....????....аз ако бях в такова положение...щях да включа всички възможни светлини. клаксона щях да го залепя с тиксо...тоез да се направя до колкото мога на линейка...да избутвам всички от пътя.......щяха да ме забележат от далеч.....и т.н....има случай когато човек го прави от необходимост....другото е тъп адреналин.....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не очаквах, да го намерим толкова бързо, но радвам се че намерихме виновника.
                      20 секунди след тази ситуация в моето видео, бързия с алфата направи второ такова рисково изпреварване, но този път насреща не идваше малък микробус, както в моя случай, а цял автобус. Как се разминаха не знам...
                      Безпочвени оправдания от типа '' нямах видимост '' не приемам, защото видимост имаше, а и въпросният бързак беше приел лявата лента за лично негова и отдалеч го видях в огледалото, че си стои там. Не е тръгвал да ме изпреварва от дясна в лява ... вижда се и че след разминаването с мен пак продължава по същия начин.
                      Не съм се изплашил. Дори и да имаше удар, може би нямаше да бъда засегнат.Въпросът е там, че ако не се бях отдръпнал, очевидно и шофьора с микробуса нямаше да се отдръпне и челния удар с бързака щеше да е неизбежен и просто не виждам как би имало оцелели от такъв удар
                      Не знам кое е било на живот и смърт, работата която човека е имал, или начина му на шофиране, щото мисля че е второто.
                      Да отбележа и че това се случва в час пик и трафика беше изключително натоварен.
                      Та бързака да не се радва толкова, че не съм отделил време да отида до КАТ, а да се радва, че в момента въобще е жив. Ако я нямаше цялата тая бюрокрация, до сега да го бяха осъдили.

Не можах да намеря по-подходящ раздел, даже не карам италиански автомобил, въпреки че се точа на 159 и особено Brera(дай боже някой ден..). Просто реших да споделя видеото. Даже не очаквах някой да отговори.
                      Last edited by vertigo; d.m.y г., 22:34.

Comment

Нека модераторите да заключат темата мисля,че се изчерпа, ще стане голяма д....я съвсем скоро.

---------------------------------------------------
                        Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
                        Пай сее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от vertigo Покажи съобщение
                          Не знам кое е било на живот и смърт, работата която човека е имал, или начина му на шофиране, щото мисля че е второто.
                          Първо за причината не съм длъжен да давам отговор на когото и да било. Второ това ми е първата грешка за 5 години стаж и над милион (карам почти през цялото денонощие),въпреки ,че предполагам това няма да ВИ интересува,защото ВИЕ вече сте си направили изводите за мен. Трето в кат щяхада да ВИ отсвирят,защото преди години буквално ме избута бмв докато се прибираше в лентата, и от кат ми казаха,че не съм оторизиран да заснемам ПТП.

Всички останали за перфектни и никога не са правили грешки. Признавам си,че съм черната овца на форума и да приключваме с темата.
                          Last edited by Black Power; d.m.y г., 02:12.

Comment

600 км на ден. 30 дни в месеца. Толкова ли?

Comment

Темата е преместена. Мисля, че е добре да остане отворена засега, поне докато несе изроди в директен хейт, което е може би въпрос на време. Модераторът на подфорума ще си реши.
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                              X