Известие

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли собственика на този автомобил?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой ще каже ли наздраве в крайна сметка?

---------------------------------------------------
    Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
    Пай сее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Наздраве за проявата на етика на пътя (и не само). Когато я проявяваш или когато я проявяват спрямо теб, и в двата случая носи удоволствие.

Така че, наздраве!

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

На кого да се оплача,че жълтите павета са лед в момента?

Пай сее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          На кого да се оплача,че жълтите павета са лед в момента?

Пай сее ...
          Aз пък се оплаках на лукойл-а до с. Братово,че 40л тяхна нафта замръзна на -3 градуса,и ми казаха да си гледам работата

Comment

Първоначално публикувано от Black Power Покажи съобщение
            Никога не се състезавам на пътя поради семейни причини,и ти гарантирам ,че не ме хваща адреналина в главата на прав път с 240коня 147ца.
            Баш си си типичен рацер или както там ги наричат, гонкаджии или другите тъпаци дрифтаджии. Все глупаци.
            Виж се само колко пъти натърти за многото коне.
            Прозрачно.
            По-добре да беше спрял след първия си пост.

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

Първоначално публикувано от vertigo Покажи съобщение
            Нещо сте в грешка, аз не търся извинение от въпросния индивид. Но и не приемам очевидни лъжи. Направил съм каквото е възможно да се избегне много тежко ПТП. Повтарям, че във въпросната ситуация очевидно действията му бяха УМИШЛЕНИ, тоест нямаше "грешка". ПОВТАРЯМ, че 20 секунди по-късно, направи по абсолютно същия начин предпоставка за ПТП и то с насреща идващ автобус и пак се размина буквално на косъм със сигурна смърт и отново имаше прекрасна видимост. В случая няма грешка, има умишлен опит за самоубийство (и евентуално убийство към насрещнодвижещите се) Искам и да отбележа че точно преди да ме изпревари, на тази отсечка има съвсем лек ляв завой, чрез който пред движещите се в моето платно им се отваря ясна гледка към пътя и ЯСНО се виждаше, че е невъзможно да се изпреварва. Бих предположил, че се състезаваха с Хюндая, който ме изпревари преди него. Извинения за опит за убийство не приемам, а и не съм искал. Не ми е било това целта.
            Не съм дошъл тук да се заяждам. Надявам се само човекът да си е взел поука и да не повтаря такива опасни действия. Колкото и да се "извинява" и да "съжалява", после като седне пак зад волана и не си е взел поука, то няма никакво значение. Всичко друго са плоски оправдания за пред съвеста.
            А видеото за пред КАТ е доказателство със съответните свидетели (аз и пътниците в автомобила ми), но се завежда дело, което ще се проточи незнайно дълго и не си заслужава средствата и времето което ще ми отнеме.
            Поздрави за поста.
            Ама тук има много гонкаджии, ще те хапят.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Достатъчно.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
              X