Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин срещу дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• по логиката на продадените коли, ферари трябва да е една от най-лошите евър мейд, мейби?
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

• мне , SLR е къде по лош

Comment

• и най-вече Енцо
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

• и още по-по-най Mclaren F1

Comment

• Мамата си евало... ти каам!
            sigpic

Comment

• последното е неверен факт без значение. Но вярвам, схващаш идеята. Други аргументи да имаш?
              Освен т'ва, философия баш никога ли не си учил?
              Roosevelt

Comment

• ти съвсем се обърка , първо логика търсеше , сега към философията залитна .. учил съм философия и ..

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
                  Първоначално публикувано от Kuku
                  Сфинки, ако много държиш да си говорим глупости, то аз пък мога да ти кажа, че "Алфа Ромео" е собственост на "ФИАТ", а смятам знаеш кои са "ФИАТ"!!!
                  Аз се пошегувах че Тойота имат модели за по тежки хора а Алфа има 2-3 модела общо , ама къде пък сега намеси на кой била собственост Алфа Ромео и каква е връзката ???
                  и кои са фиат ?? най-евтините и съответно некачествени коли . А Фиат пък е собственост на 2-3 гигантски Японски банки , ма какво от това
                  не искам да взлизаме в безмислени спорове коя марка е по по най , ма само да отбележа че тойота е номер 1 по продадени коли в света ... тва да ти говори нещо.
                  Сега недей да ми обясняваш как едва ли не целият свят са балъци и затова си купуват Тойоти по скоро е обратното
                  ...незнам, да ли се пошегува ..но покрай тия тойоти май си се поболял ..Куку като, че ли... искаше да ти подскаже, че на тия червените коли, дето в F1 тръгват винаги от първите позиций пише ФИАТ
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• F1 си е за съвсем отделна тема ....а ако платиш достатъчно ще ти напишат името с големи букви на кирилица на челно място на касаката на Маса

Comment

F1 си е за съвсем отделна тема ....а ако платиш достатъчно ще ти напишат името с големи букви на кирилица на челно място на касаката на Маса
                      ...ти ако си платиш достатачно, ще караш Лексус, а не Корола
                      ....нали така!
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• е тоя сфинкс голям професор бре колеги черпете мъдрости от извора
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• точно така

Comment

и още по-по-най Mclaren F1
                            Какво му е на McLaren?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

точно така
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD
                                Първоначално публикувано от Derry
                                Мдааа надявам се следващата ми кола да е 2.4 JTD, омръзна ми от променящите се обороти иначе за разхода за гориво ми се струва, че ще е горе доло се тая ама ще видим след година две.
                                Правилно решение, колкото до разхода при 2,4 - преко сили 9,5 градско. Предполагам със сегашната си колица можеш само да мечтаеш за такъв разход?
                                Не само мечтая ами направо съм го решил, малко време да порасна още малко.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X