по логиката на продадените коли, ферари трябва да е една от най-лошите евър мейд, мейби?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин срещу дизел
Collapse
X
-
и най-вече ЕнцоI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
последното е неверен факт без значение. Но вярвам, схващаш идеята. Други аргументи да имаш?
Освен т'ва, философия баш никога ли не си учил?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSПървоначално публикувано от KukuСфинки, ако много държиш да си говорим глупости, то аз пък мога да ти кажа, че "Алфа Ромео" е собственост на "ФИАТ", а смятам знаеш кои са "ФИАТ"!!!
и кои са фиат ?? най-евтините и съответно некачествени коли . А Фиат пък е собственост на 2-3 гигантски Японски банки , ма какво от това
не искам да взлизаме в безмислени спорове коя марка е по по най , ма само да отбележа че тойота е номер 1 по продадени коли в света ... тва да ти говори нещо.
Сега недей да ми обясняваш как едва ли не целият свят са балъци и затова си купуват Тойотипо скоро е обратното
...незнам, да ли се пошегува
..но покрай тия тойоти май си се поболял
..Куку като, че ли... искаше да ти подскаже, че на тия червените коли, дето в F1 тръгват винаги от първите позиций пише ФИАТ
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSF1 си е за съвсем отделна тема ....а ако платиш достатъчно ще ти напишат името с големи букви на кирилица на челно място на касаката на Маса...ти ако си платиш достатачно, ще караш Лексус, а не Корола
....нали така!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWDПървоначално публикувано от DerryМдааа надявам се следващата ми кола да е 2.4 JTD, омръзна ми от променящите се обороти иначе за разхода за гориво ми се струва, че ще е горе доло се тая ама ще видим след година две.
Comment
Comment