Голям врътка стана от бензин и дизел да се отнесем на свирки. Бензина си е бензин както и да го погледнеш, звука си му е по благ и сякаш по пъргав, а мисля си че сравнение между дизел и бензин на хартия няма да стане на шосе ще си покаже.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин срещу дизел
Collapse
X
-
Re:
Първоначално публикувано от lazyПървоначално публикувано от AlexanderbbКакто казва един много светнат в двигателната област приятел "Сравнявайте еднакви неща". Никак не е коректно да правиш паралел между турбиниран дизел и бензинов без турбина
Аз сравнявам моите 105дизелови и 105бензинови кс. Кво ме брига как са ги изкарали - с турбо или не, с по две свещи или не. Ай стига с оправдания
Темата кефи - очаквам древногръцки митове и легенди колко не вървели печките
Ей ама хич на гледаш какво пише най-отдолу.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Както каза колегата от варненският градски транспорт дизела се развива доста бързо и в близко бъдеще виж задминал бенЦина. За сега обаче все още е след него (говорим за леки автомобили нали). Предимствата на дизела са че ходя да зареждам по рядко, аз и за това съм го купил де. Груба сметка за 6 месеца съм спестил от гориво 800-900 лв
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
и ко значи си станал по-голям алкохолик, щото те тия пари не са отишли за нова покъщнина или образованиееее....
БАРМАНКИТЕ на клада!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0и ко значи си станал по-голям алкохолик, щото те тия пари не са отишли за нова покъщнина или образованиееее....
БАРМАНКИТЕ на клада!!!!Аз за тва сега като не пътувам толкова спрях и поркането.
ПП Ай шопски гларус кво стана а днеска а утре . .. Да няма някоя барманка в София дето носи малко че стоиш там. Хората на плаж зеха да ходят ти дреми по баирите'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Comment
-
Първоначално публикувано от Derryа мисля си че сравнение между дизел и бензин на хартия няма да стане на шосе ще си покаже..А и като се качих на неговата определено бензина си е по паргав,макар ,че неговата е с подобрения.Аз се бях похвалел с това в темата за драпките,ето пак да не пиша
Първоначално публикувано от deyan_88....застанахме на старта тука с един приятел с Пежо 306 1.9 TDI Turbo Intercoler,и някак си както беше толкова уверен че нямам шансове му се стажни животецаАлфа33 1.7 IE 92г
Comment
-
Първоначално публикувано от lazyПървоначално публикувано от Derryа мисля си че сравнение между дизел и бензин на хартия няма да стане на шосе ще си покаже.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от lazyАз минавам през Бургас винаги, после има интересни завои между Сл.бряг и Обзор
там с едно бмв 318тдс ми се отели вола веднъж
мноо смотан тоя дизел на бмв
особено като е 1.6Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Aве ейй тука за ПЛАЖ, БАРМАНКИ, АЛКОХОЛ И ЛЯТО СЕ ГОВОРИ вие пак с вашите глупави бензин - дизел. Стига сте спорили. Ша ва и сектантите....
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry...Бензина си е бензин както и да го погледнеш, звука си му е по благ ...
...натискаш педала и турбинката ти отговаря'пссст' а моторът меко ромони и колата се изстрелва....мммм
Първоначално публикувано от ne0Aве ейй тука за ПЛАЖ, БАРМАНКИ, АЛКОХОЛ И ЛЯТО СЕ ГОВОРИ вие пак с вашите глупави бензин - дизел. Стига сте спорили. Ша ва и сектантите...._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Ази си спамим къде позволено, чети правилнико... е те тва са общи ласки, нема грижи за мене
Comment
-
Пука ми на черния аспух кво ми гори колата нали е Алфа е изглежда супер.
ПП Тия завои Обзор - Бургас ги дай насам ,,тоя" с БМВ то още сънува една зелена 145 ца а ,,другия" с VW Пашшат - а му мирише на JTD'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Comment
Comment