If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм казал, че са бързи А ако човек не иска да му тресе мотора и да издава некви непривични звуци, свързвани по-често с аграрна техника ? Няма нищо по приятно от жуженето на бензинов мотор
Баси сектанто!
Тук мнооо рехаво бе, у нашио форум тая тема е 140 страници, и само дет още не са се изпотрепали.
Не съм казал, че са бързи А ако човек не иска да му тресе мотора и да издава некви непривични звуци, свързвани по-често с аграрна техника ? Няма нищо по приятно от жуженето на бензинов мотор
Баси сектанто!
Тук мнооо рехаво бе, у нашио форум тая тема е 140 страници, и само дет още не са се изпотрепали.
Щото много малко хиталиански камоин има у форумо
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ха... малко сме, защото са ни много по-малко проблемите !!
Които има пробем.. гледа форума... кои нема... даже незнае че има форум
Обърнете внимание на ръста на продажбите на Дизел (двигателите) в цял свят!!
Едва ли ще е заради простата сметка... има и доста хора надвили си на масрафа ... и пак карат дизели...
А па Я... да се незаклевам... ама Бенз... нивга !!!!
(да не са ме апали потни калинки ?)
Недейте сравнява бензин и дизел всяко си е добро в областа а пък и зависи за какво е нужна колата като служебна или частна кво ще се прави с нея щи се пътува ли много или ще е повече за гратски условия и така нататък! И смисъл такъв бензина и дизела по цени горе доло са изравнени
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
На какви ли не тъпотии се начетох.Зависи за момента кое ти е по-изгодно.Ако си рейсаджия си взимаш дизел и тва е.Ако си с бензинова от старите модели й перкаш една газова и излиташ.Това тука разни да ми ме праат на състезатели,еле па по пътя,мога да им кажа,че имат неизживяно детство.Зависи каква марка и с какъв мотор дизел караш и зависи същото и с бензиновите.3,0 бензин от марките с прости емблеми не могат да вървят като турбодизел 2,4 от някои други марки.Оня па казал-хау,хехе
Тая тема е за заключване - аз бих ви попитал само вие алфи ли карате или ефтини кенефи за придвижване Гледам че в последно време алфистите са рядкост (като хора не като коли) така че не мисля че в алфа форума трябва да се споменава въобще дизел+бегачка и ГАЗ Трайте си карайте си фиатите и нема се обаждате
Comment