Известие

Collapse
No announcement yet.

ренесанс на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Допреди 7 - 8 години много от техническите проблеми не са били поставяни или изяснявани. Т.e дискусиите са били в своето начало. Оттам насетне даден проблем е бил постявян стотици пъти. Всичко е дъвкано и предъвквано многократно през годините.

Ако схващате мисълта ми, ще разберете и, че да се говори за ренесанс на форума е малко патетично.

Накратко - форумът никога няма да бъде това, което е бил поради съвсем обективни причини и за това не са виновни нито участниците в него, нито модераторите.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Спокоен съм аз ... но точно тая тема не е нужно да става блатна, моля.
      Истината дразни....налагаш цензура, като някой политик на власт....затова и направих такова сравнение, ама явно не вникна в думите ми....блатото е оная измет, дет трябва да се управлява, ама трябва да знаеш как да го направиш....м/у другото тинята не е в ония раздел за хора без работа....но както и да е... и той умря....
      Вие самите който моделирате, не сте открити един към друг, а изисквате от другите да спазват определен модел на поведение и разбиране....е няма как да стане....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Нагледал съм през годините на борби между вождове и индианци.
        Смених няколко професии, но колегите ми през годините, които си избраха ролята на вождове измряха и оцеляхме само ние, за които остана ролята на индианец.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          ...
          Вие самите които моделирате, не сте открити един към друг, а изисквате от другите да спазват определен модел на поведение и разбиране....е няма как да стане....
          И по това съм писал по-напред ... но темата е сложна
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Няма нищо сложно в тая тема....триенето на мнения в нея мисля, че е излишно след като не са нарушени правилата на форума....нали е дискусия....
            Не става...равнис, мирно, равнение на средата, за почест на г-н модератора...няма как да се поучи тая дисциплина.....това е носталгия по миналото...
            Олди намекна, че масата движи нещата, а аз, че тя трудно се управлява.....и те така..

Comment

Аз продължавам да настоявам за функционалност, като в СААБ форума, с автоматично скриване на поста, ако е отбелязан като спам, без да се трие и да може да се прочете ако някой все пак иска.
              '05 166 V6
              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                Аз продължавам да настоявам за функционалност, като в СААБ форума, с автоматично скриване на поста, ако е отбелязан като спам, без да се трие и да може да се прочете ако някой все пак иска.
                Аз също съм съгласен с това, дано да бъде забелязано от когото трябва.

Няма нищо сложно в тая тема....триенето на мнения в нея мисля, че е излишно след като не са нарушени правилата на форума....нали е дискусия....
                Не става...равнис, мирно, равнение на средата, за почест на г-н модератора...няма как да се поучи тая дисциплина.....това е носталгия по миналото...
                Олди намекна, че масата движи нещата, а аз, че тя трудно се управлява.....и те така..
                Изтритите мнения нямат общо с темата, за което си има точка в правилника и дори се присъждат черни точки (в случая - спестени).

А другите бози за дисциплината именно доведоха форума до това състояние... защото българина реве за свобода, но като я получи не знае какво да я прави, и я превръща в свободия.
                Искате форума да е равностоен на другите, нали - ами идете и напишете някаква простотия във форум на BMW или SAAB, да видим какво ще ви се случи и дали някой мод ще ви се обяснява
                Никой не е казал, че форума трябва да е казарма, но правилата важат за всички - и за да подредим къщичката, трябва първо ние да си подредим главите

И преди ПАК да ми се нахвърлите дружно - прегледайте все пак какво искат по-напред хората тука относно промените в модерирането...
                Едната половина си държи на свободията, а на другата й е писнало от това, и иска повече ред и контрол.
                Хайде сега кажете ми на чия страна са правилата на форума и какво да правят модераторите - защото все биват обвинявани във вземане на нечия страна напоследък???
                Last edited by Alfa User; d.m.y г., 17:36.
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да взема и аз да се впиша тука.На младини бях модератор в три форума .Такава свободия нямаше никъде.Разбира се имаше леки заигравания между съфорумците, но минели се границата ,следваше БАН,независимо че с много от съфорумците си пиехме редовно бирата заедно и ходихме по-състезания.Но винаги когато изтривах постове или някой получаваше БАН ,се отразяваше в темата в която се е проявил ,по кой челен параграф или еди какво си се е провинил и наказал.Тук забелязвам че примерно когато е изтрито някое мнение ,не се знае за какво е изтрито.Та така.

ПС.Мордохи ВОДА не ПИЕ
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                    Да взема и аз да се впиша тука.На младини бях модератор в три форума .Такава свободия нямаше никъде.Разбира се имаше леки заигравания между съфорумците, но минели се границата ,следваше БАН,независимо че с много от съфорумците си пиехме редовно бирата заедно и ходихме по-състезания.Но винаги когато изтривах постове или някой получаваше БАН ,се отразяваше в темата в която се е проявил ,по кой челен параграф или еди какво си се е провинил и наказал.Тук забелязвам че примерно когато е изтрито някое мнение ,не се знае за какво е изтрито.Та така.

ПС.Мордохи ВОДА не ПИЕ
                    А бе ти ако си стар, аз трябва да съм умрял........иначе си прав, че е хубаво да се каже по кой параграф те шибат, защото в някой случай като ударят метлата хвърлят на боклука и това което не трябва....
                    п.п...по назад в темата едното ми мнение беше точно по нея, ама го изтриха....))....както и да е.....аз не съм дребнав....но има момчета, който са по сприхави, и им идва в повече...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                      Не съм напълно сигурен но май го няма като плъг-ин за тая платформа на която е форумо . Или поне аз не го намерих .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А бе ти ако си стар, аз трябва да съм умрял........иначе си прав, че е хубаво да се каже по кой параграф те шибат, защото в някой случай като ударят метлата хвърлят на боклука и това което не трябва....
                        п.п...по назад в темата едното ми мнение беше точно по нея, ама го изтриха....))....както и да е.....аз не съм дребнав....но има момчета, който са по сприхави, и им идва в повече...
                        Е хубаво де ,га бях по-млад
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Аз също съм съгласен с това, дано да бъде забелязано от когото трябва.

Изтритите мнения нямат общо с темата, за което си има точка в правилника и дори се присъждат черни точки (в случая - спестени).

А другите бози за дисциплината именно доведоха форума до това състояние... защото българина реве за свобода, но като я получи не знае какво да я прави, и я превръща в свободия.
                          Искате форума да е равностоен на другите, нали - ами идете и напишете някаква простотия във форум на BMW или SAAB, да видим какво ще ви се случи и дали някой мод ще ви се обяснява
                          Никой не е казал, че форума трябва да е казарма, но правилата важат за всички - и за да подредим къщичката, трябва първо ние да си подредим главите

И преди ПАК да ми се нахвърлите дружно - прегледайте все пак какво искат по-напред хората тука относно промените в модерирането...
                          Едната половина си държи на свободията, а на другата й е писнало от това, и иска повече ред и контрол.
                          Хайде сега кажете ми на чия страна са правилата на форума и какво да правят модераторите - защото все биват обвинявани във вземане на нечия страна напоследък???
                          Стига бе....за каква дисциплина говориш, и то в миналото......имаше един търтей дето си развяваше байрака дето иска.....от старите муцуни остана само фиоре, като що активен в форума.....другите само на италфест може да ги зърнеш.......ае да не се заблуждаваме....що е то ренесанс и за какво ни е той....
                          А бе гледайте напред.....няма как да се върне миналото....и на мен ми се иска да съм на 20-се, ама...

Comment

Не въздишайте по стара слава. Няма я! Благодарен съм на Горица, че единствено тя имаше достатъчно акъл да канализира нещата за канала.
                            Обаче останалити не ме етусиазират.
                            Или са гаражни специалисти, дето никой не се наема да им оспорва авторитета, както е Боби 33 в раздела 33 ракийки или модове по "Заслуги".
                            Бърррррр!
                            Такива като Боби 33 и Тонов са ясни.
                            Обаче я да видим, един външно симпатичен младеж като Бобо, мод в Общ технически, какво е свършил напоследък.
                            И забележете, че към него няма други претенции, освен, че не върши нищо.
                            Обаче основната част от лайната ги дъвчат Роби и Камен 666, защото останалите са забравили за какво са тук.
                            Такива мъртви души има много. ЖТД проповедникът го бяха забравили в списъка с новите модове и човекът просто попита, дали имат нужда от услугите му!
                            Отговорът беше толкова сервилен, че дори аз се уплаших за доброто здраве на форума:"Ама разбира се! Сега ще те направим глобален!". Глобален го направиха, ама аз не го видях нито един път да се вземе в ръце и да свърши нещо!
                            Абе да знаето нещо за Гогол и романът му "Мъртви души"?!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Изряскаха ми едно мнение свързано със заглавието на темата, но за мен е недопустимо да започва с малка буква.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

И за какъв ренесанс може да се говори въобще, ето направих ви показно, никакво зачитане на мнението на другия, никаква обективност, а най- ми са забавни тези, които карат алфи от няколко дена. И най -сложното което са правили е да отключат резервоара.
                                Ако човек изкаже лично мнение веднага се намират умници да му кажат колко не е в час, даже психопрофил ми направиха какъв ренесанс, какви 5 лв. Трагедия е не ренесанс.
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:16.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X