Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ренесанс на форума
Collapse
X
-
Понеже съм нямал 159, не знам от къде знаят, от къде знаят какво имам, излезе че 159 е извънземен, няма нищо общо с другите алфи.
Време е да минеш на 159, извънземен е
Също така излезе, че не може да имаш индивидуално мнение, трябва да си овца и да припадаш заедно с другите.Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:57.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПонеже съм нямал 159, не знам от къде знаят, от къде знаят какво имам, излезе че 159 е извънземен, няма нищо общо с другите алфи.
Също така излезе, че не може да имаш индивидуално мнение, трябва да си овца и да припадаш заедно с другите.)))...така е като спориш с пресноебци....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПонеже съм нямал 159, не знам от къде знаят, от къде знаят какво имам, излезе че 159 е извънземен, няма нищо общо с другите алфи.
Е, и!?
Може би разбрах какво имаш предвид. Но те моля да се сетиш, какво изпита когато за пръв път се докосна до марката. Аз помня. Виж мнението на Еко, то казва всичко за техническата част на въпроса. Тук не става въпрос кой колко е допринесъл, кой е фен и кой не на марката. Отново всичко допира до ...... ЕГО. Съвсем както си му е редът, всеки си мисли че ЕДИНСТВЕНО неговата представа за състоянието на форума е важно. Излиза че това което ни е събрало тук, ни разединява. Честито!
А може да спазваме поне основните правила, с които м/у другото сме се съгласили и да не ревем. Форумът сме ние всички. Тия които го ползват. А НИЕ не сме еднакви(слава богу).Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Какво изпитах? Нищо съществено, купих си кола, която ми харесва външно, което няма нищо общо с надеждността, както казах. Аз така си купувам коли, да ми харесват външно, другото не е толкова важно.
Например Мито и Жулиета нямат никакъв шанс да станат мои коли, твърде комично ми изглеждат.
Проблема на най надъханите е че не правят разлика между техническа надеждност и красота, возия, екстри и други.Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:30.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
А бе има място за всички под слънцето.....и както каза Ванката....хубаво е че не сме еднакви, защото щяхме да караме един и същи модел...нещо като при социализма с малки разлики...)
Според мен всеки си има любим модел и марка автомобил....но неуважението към другите модели и марки е голяма глупост!!!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе има място за всички под слънцето.....и както каза Ванката....хубаво е че не сме еднакви, защото щяхме да караме един и същи модел...нещо като при социализма с малки разлики...)
Според мен всеки си има любим модел и марка автомобил....но неуважението към другите модели и марки е голяма глупост!!!
А да предположим,че всеки от форума има финансова възможност да си купи чисто нова Алфа....няма ли да се задръсти с Джулии в момента,а след година и със Стелвио.
Кой ще ти мисли за надежност,окачване и поддръжка,никой.Та ще сме еднакви ,та знай ли се156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Ах Лорде, сега тук ли взе да хленчиш...? Дейба българска простотия и злоба. Неподготвен се изказа именно ТИ, скочи срещу нещо което не познаваш в детайли, нещо което не притежаваш и не си правил никога. Това не е правилно според мен и се издразних, не само аз. Естествено това се случи с недомлъвки и двусмислени неща с които сам си противоречиш, та дори нещо се изтъкна като виден разбирач...Сега кое какъв боклук е, всеки сам си решава какво да кара и какво да поддържа, но не е редно така с лошо. Нямам нищо лично против теб, ако имаш нещо на 2рия етаж ще се светнеш че нещо грешно има в подхода ти и ще ме разбереш. Не съм ти правил психо профил, просто ти посочих къде си противоречиш, ти вече си му казвай както искаш. Ако беше казал "аз така мисля", защото..., щях да те разбера и евентуално да го обсъдим като зрели хора.
Пс Не мисля че има нужда да се обиждаме, уж сме големи и интелигентни хора, гледам тук се ползват думи като някакви "пресноебци", ала бала..., що бе хора ?
Нали форума е за взаимопомощ ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Изпитвам огромно съжаление към вас, че никога не сте се докосвали до истински качествени коли и ги гледате само на картинки и въздишате тайно по тях, но такъв е живота, несправедлив, някои карат само една марка и казват на черното бяло. Наистина съжалявам.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Знаеш ли, един мой приятел има сервиз и аз често ходя да му помагам в свободното си време, та съм се нагледал на немски качествени коли. Далеч са от качеството за което говориш. Всеобща заблуда е, че нямат проблеми, имат повече отколкото можеш да си представиш. Но народа търси масови коли, които са евтини за подръжка, които се правят лесно и бързо. Е Алфите както сам си разбрал, не са такива, те са по-редки и макар не толкова сложни, се избягват от сервизите защото се набавят трудно части и се правят по-трудно. Отделно се продават части боклуци и ментета, но това донякъде е обща болка. Вярвам че никой тук не си е помислил, че си е купил космически кораб, би било смешно да се твърди това. Въпреки това, са едни нелоши автомобили, с приятен дизайн, немалко екстри, сравнително добра надеждност, сравнително евтини спрямо такива от същия клас немски да речем автомобили. Аз лично съм имал Ауди, Опел, Ситроен, ами всичките ми коли са били що годе добри и не съм имал кой знае какви проблеми с тях, но е факт че най-голямо удоволствие ми доставя Алфата. Карал съм и ФВ, БМВ и Мерцедес, също прилични модели, нелоши при това, но там за същите пари можеш да си позволиш някой полумъртъв екземпляр, нищо повече. Това си е мое мнение.
За история и иновации пък да не говорим...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Щом си карал( зависи колко дълго) значи знаеш, че не си прав за Алфата, Говорете с факти, не знам как някои си купува една кола кара я няколко месеца и вече е експерт за модела.
Фактите и моите наблюдения съвпадат, вижте сервизната статистика, недейде да празнословите, имам чувство, че сте с промити мозъци и не виждате реално нещата.
Покажете ми сервизна статистика, която да твърди това, което се опитвате да докажете. Това е неоспорим показател
Няма такава.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеКакво е това - сервизна статистика?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Започвате да навлизате в сивата зона май ... личните обяснения и кой какво харесва или не - не е за тази тема.
Сервизните статистики - също!
После да няма сърдити ... казвам само ...
Comment
Comment