Лорде, махни я в крайна сметка тази загубена Алфа, защо се мъчеш с нея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ренесанс на форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЗапочвате да навлизате в сивата зона май ... личните обяснения и кой какво харесва или не - не е за тази тема.
Сервизните статистики - също!
После да няма сърдити ... казвам само ...
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеЛорде, махни я в крайна сметка тази загубена Алфа, защо се мъчеш с нея.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ какъв е проблема, най-отгоре пише - други, общи приказки. Тези определения включват всичко.
Това ,че е общи приказки означава ,че е за теми които не касаят техническата част а не да наминем да си полафим и да разлаем кучетата за целта си има друг подфорум малко по-надолу.
Считай се за официално предупреден .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПо темата тогава:
Ренесанс няма да има, ще останат само клакьори и такива задаващи въпроси, такива като мен, които правят теми със снимки няма да останат. Защото изисква труд и време. Безсмислено е да се прави. Няма нито една причина да продължа.Last edited by DerMeister; d.m.y г., 23:50.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАх Лорде, сега тук ли взе да хленчиш...? Дейба българска простотия и злоба. Неподготвен се изказа именно ТИ, скочи срещу нещо което не познаваш в детайли, нещо което не притежаваш и не си правил никога. Това не е правилно според мен и се издразних, не само аз. Естествено това се случи с недомлъвки и двусмислени неща с които сам си противоречиш, та дори нещо се изтъкна като виден разбирач...Сега кое какъв боклук е, всеки сам си решава какво да кара и какво да поддържа, но не е редно така с лошо. Нямам нищо лично против теб, ако имаш нещо на 2рия етаж ще се светнеш че нещо грешно има в подхода ти и ще ме разбереш. Не съм ти правил психо профил, просто ти посочих къде си противоречиш, ти вече си му казвай както искаш. Ако беше казал "аз така мисля", защото..., щях да те разбера и евентуално да го обсъдим като зрели хора.
Пс Не мисля че има нужда да се обиждаме, уж сме големи и интелигентни хора, гледам тук се ползват думи като някакви "пресноебци", ала бала..., що бе хора ?
Нали форума е за взаимопомощ ?)
Интересно ми е, ти какво толкова знаеш за 159...та си толкова убеден...?
Аз примерно мога да ти кажа нещо за 155, защото я притежавам от 25 години....той лорда ти намекна...ама спора е да слушаш и тоя от среща....такива виртуални квалификации дал господ в цялото интернет пространство дет ги даваш.....
Нито го познавам, нито се застъпвам за лорда...просто това си е моето мнение....но готин израза узрял е много в период от време за всеки от нас.....няма как форума да е издържан като държавен вестник.....не знам защо сте захванали да оправяте нещата...излезте на улицата, преценете къде живеете, какво е около вас.....ако го направите тоя ренесанс, ще останете трима човека в форума....той и унди ми задава некви въпроси, ама си е променил мирогледа, защото от известно време е извън нашата действителност..
Та в тоя ред на мисли....какво ми е на сърце, това ми е в ръце....карам си, правя си алфата, помагам, помагат ми....лъжат ме, опитвам се да не лъжа.....това е дълбоко засегнато в форума.....примери много...
Ако по малко говорех ме, а повече работим....няма да сме на това дередже...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеЗащо оспами темата за покупка на 159 като въпросните клакьори? Абсолютно ми напомни на "лица", които по принцип оплюваш.
Не може да приемете мнение различно от вашето. Много лошо за вас.
За това загива форума.
Добре че един екотроник още ви отговаря, иначе сте живи умрели.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение....той и унди ми задава некви въпроси, ама си е променил мирогледа, защото от известно време е извън нашата действителност...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЗначи когато двама старци си чешат ташаците, не си бутай дупето.....и ако думата пресноебец е обида, цитирай ми я във всеки мой пост, ни най малко ще се засегна...)
Интересно ми е, ти какво толкова знаеш за 159...та си толкова убеден...?
Аз примерно мога да ти кажа нещо за 155, защото я притежавам от 25 години....той лорда ти намекна...ама спора е да слушаш и тоя от среща....такива виртуални квалификации дал господ в цялото интернет пространство дет ги даваш.....
Нито го познавам, нито се застъпвам за лорда...просто това си е моето мнение....но готин израза узрял е много в период от време за всеки от нас.....няма как форума да е издържан като държавен вестник.....не знам защо сте захванали да оправяте нещата...излезте на улицата, преценете къде живеете, какво е около вас.....ако го направите тоя ренесанс, ще останете трима човека в форума....той и унди ми задава некви въпроси, ама си е променил мирогледа, защото от известно време е извън нашата действителност..
Та в тоя ред на мисли....какво ми е на сърце, това ми е в ръце....карам си, правя си алфата, помагам, помагат ми....лъжат ме, опитвам се да не лъжа.....това е дълбоко засегнато в форума.....примери много...
Ако по малко говорех ме, а повече работим....няма да сме на това дередже...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЕй Бабоебец ! Ти 1992-ва година 155-цата нова от кой магазин я купи ?
---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЕ посочи ми един,който няма да си купи Джулия в момента....или Стелвио догодина....(ако имаш това в предвид).По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАутогама.....намираше се на ул. Любляна 46.....задай ми някое друго въпросче...
---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Който има такива пари не вписва в форуми...
Има нови 159,Жулиетка и Митко....чиито собственици пишат,но не в тези винпром среди156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМи те те тебе....нова си я купил и пишеш
Има нови 159,Жулиетка и Митко....чиито собственици пишат,но не в тези винпром средиПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Абе каквото и да си говорим,няма угодия на българина....и преди е имало драми и сега ги има.
И понеже сме в общите ще си позволя отклонение с цел да потвърдя по-горното.
Оня ден едвам спасихме един да не пукне от инсулт и накрая излязохме ,според сина му ,виновни...,щото не сме го били закарали по-рано в болницата,докато той се изпърда пред телевизора.Стана му зле-реагирахме.
Та те такава си ни е семката гадна,долна и неблгодарна.Естествено,че не слагам всички под общ знаменател....но има хора от които ме е срам,че ги познавам,включително и в нашия форум.
А колкото до колите ,които споменавам....давам само пример.....че ще наскачаме156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
За съжаление както на всичко, така и на автомобилните форуми им отмина времето. Фейсбука уби всичко, новите комуникационни технологии също.
Аз лично вече влизам рядко. Нямам Алфа Ромео от доста години, но влизам... гони ме носталгия по отминалите времена.
И да ви кажа, радвам се че сте добре
Поздрави!145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЗа съжаление както на всичко, така и на автомобилните форуми им отмина времето. Фейсбука уби всичко, новите комуникационни технологии също.
Аз лично вече влизам рядко. Нямам Алфа Ромео от доста години, но влизам... гони ме носталгия по отминалите времена.
И да ви кажа, радвам се че сте добре
Поздрави!
В нашето семейство си имаме 3бр., карани от баща ми, синът ми и аз - вървим възрастово през 25г.
Моето внуче е бебе, но живот и здраве, може и на него да му харесат Арфите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment