Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за избор на soundbar ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Алекс, заеби тия много канални истории, с много колонки мънички и т.н. Вземи си един класически усилвател с 2 хубави колони на старо и ще си имаш добро озвучаване.
    Не съм се и заглеждал в многоканална система, Боби - всички споменати от мен системи са 2.1... Само дето при Yamaha-та субуфера е вграден в основното тяло.
    Както и да е, въпроса е приключен - отказвам се от тая лиготия, щото системата която ми хареса на звук, струва 1599лв
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Не съм се и заглеждал в многоканална система, Боби - всички споменати от мен системи са 2.1... Само дето при Yamaha-та субуфера е вграден в основното тяло.
      Както и да е, въпроса е приключен - отказвам се от тая лиготия, щото системата която ми хареса на звук, струва 1599лв
      Аз затова говоря за втора ръка. Има сега огромно предлагане, страхотни неща на прилични пари. Аз примерно вкъщи имам един Маранц усилвател в едната стая, с едни стари колони Маранц, които свирят доста добре, имат тяга, сила, всичко. В другата стая съм пак с Маранц, но ресивар, 8 канален, от които ползвам 4 канала, като има там 2 комплекта руски колони, едните Амфитон 100АС, другите 2 са Радиотехника S 90 B - и та свири прилично. Не бих ги сменил за нова техника.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Вземи си нещо такова :
        Attached Files
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Вземи си нещо такова :
          То добре ама първо трябва да започне да взима депутатска заплата
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            То добре ама първо трябва да започне да взима депутатска заплата
            Може и да си продаде колата, но няма да му стигнат парите - трябва да додаде.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Може и да си продаде колата, но няма да му стигнат парите - трябва да додаде.
              Познавам го ... По-лесно ще го направим депутат отколкото да шитне 155-цата
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Мда, колата си не давам
                Иначе от идеята за саундбар се отказах... Наистина моделите, които са ми по-джоба, са едва с една идея по-добре от звука на ТВ-то ми.

Инак да - няма по-добро от качествен лампов усилвател, на запад отново полудяха по тази "мода" и дават хиляди за такава техника. Аз не съм чак толкова манияк

Благодаря на всички за мненията, темата можем да я смяатаме за приключена - поне от моя гледна точка.
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ами да предложа компромисен вариянт. Колонки за компютър могат да подобрят ситуацията малко. Преди 2-3г. бях взимал за 50 тина лв. Суббуферче 30вт + 2х15. Естествено са даляч от свястна система, но пък са далеч и от оригиналният звук на телевизор. Сравнително компактно, нещо от порядъка на 30х20х25см са размерите на буфера(активен) а сателитите въобще не ги броя. Недостатък е че се усилват от компа, та ше трябва да се ровичка по телевизора, за да може да се ползва дистанционно регулиране на звукът. Абе май имаше и такива с дистанционно, ама нямам наблюдение стават ли за нещо.
                  Нещо такова CYBERLIFE E301
                  Моделът който имах предвид не го намирам, но..... тия би трябвало и дистанционно да имат.
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:33.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Работих доста време в магазин за черна и бяла техника и съм пробвал какви ли не саундбари но за цена около 400 лева единствено бих си взел SONY HT-CT180 което мисля, че е някъде там, системата е 2 към 1 но вади уникално чист и приятен звук, като цяло голяма разлика няма да откриеш между система от 250 и 400 лева но тук единствената разлика е в чистотата на звука. Препоръчвам ти да си вземеш домашно кино, ще останеш очарован какво може да вземеш за тази цена. Успех и дано съм помогнал в избора ти !

Comment

Working...
                    X