Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ ! Отнета книжка за неплатени глоби

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте.
    Знам, че звучи отвлечено и философски, но за мен ситуацията напомня скачените съдове :
    Докато има участници в движението за които правилата са ориентировъчни и има контролни органи които са склонни "да оправим нещата" ситуацията ще е патова. Когато надделеят безкомпромисните и принципни контролни органи или стриктните и знаещи правата си и задълженията си участници в пътното движение нещата ще се променят към по-добро /според мен/. До тогава - Божа работа.
    Поздрави.
    Every tool has a hammering side. (Eric O. SMAR)

Comment

Първоначално публикувано от ray4o Покажи съобщение
      Здравейте.
      Знам, че звучи отвлечено и философски, но за мен ситуацията напомня скачените съдове :
      Докато има участници в движението за които правилата са ориентировъчни и има контролни органи които са склонни "да оправим нещата" ситуацията ще е патова. Когато надделеят безкомпромисните и принципни контролни органи или стриктните и знаещи правата си и задълженията си участници в пътното движение нещата ще се променят към по-добро /според мен/. До тогава - Божа работа.
      Поздрави.
      Мир Вам....))....нито Аз, нито полицая е с евро заплата....нали се сещаш......а това е съвсем ниско ниво....какво става по нагоре....правилно разсъждаваш, ама това няма да оправи нещата у нас....няма начин, някой който взима 500лв, заплата, да не се крие от кварталният, който иска да му връчи акт със снимка за 700лв....

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Правосъдие има, даже специално министерство си има, справедливост няма. Това гадните еврогейове ни го напомнят във всеки доклад, ама ......
      Ама така ни изнася....и то на високо ниво....

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

А бе Балканите...пак ви поздравявам с това парче.....https://www.youtube.com/watch?v=foAB87fth48
      ....не мой го разберете май...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
      X