If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление не върши работа, но като свърша с местенето на офиса, ще се постарая да го направя такова, че да върши работа. Разбира се сигурно някой ще ме изпревари, но все пак.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
..... Разбира се сигурно някой ще ме изпревари, но все пак.
Малко вероятно ! Има няколко човека, които са вадили и ако са имали желанието всеки сам да може да си изкара, отдавна са щели да предоставят "мостра" .
Да си го даржат, аз вече се отказах от тая глупост .
колеги, вчера си поиграх и направих стикера във вид удобен за печат, или по друг начин на Корел Дроу и е в криви...запазих го във версия 9, за да могат да го отворят във всяко рекламно студио. Който иска файлчето да свирка. След това отивате в някое рекламно студио където имат плотер и ви го режат от какъвто цвят фолио искате...бяло, червено синьо...каквото ви е кеф. Не съм го направил и в някакъв конкретен размер, понеже не знам колко е дълъг оригиналния (имам на задното стъкло, но колата сега не ми е под ръка за да го измеря), така, че освен цвета на фолиото засега, ще трябва и да кажете на този който ще го пусне да се реже и в какъв размер го искате(можете да го искате и 2 и 202 см. все тая, графиката няма да се развали)
Няма да струва повече от левче
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment