Известие

Collapse
No announcement yet.

ЛОГО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За съжаление не върши работа, но като свърша с местенето на офиса, ще се постарая да го направя такова, че да върши работа. Разбира се сигурно някой ще ме изпревари, но все пак.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
      ..... Разбира се сигурно някой ще ме изпревари, но все пак.
      Малко вероятно ! Има няколко човека, които са вадили и ако са имали желанието всеки сам да може да си изкара, отдавна са щели да предоставят "мостра" .
      Да си го даржат, аз вече се отказах от тая глупост .
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

колеги, вчера си поиграх и направих стикера във вид удобен за печат, или по друг начин на Корел Дроу и е в криви...запазих го във версия 9, за да могат да го отворят във всяко рекламно студио. Който иска файлчето да свирка. След това отивате в някое рекламно студио където имат плотер и ви го режат от какъвто цвят фолио искате...бяло, червено синьо...каквото ви е кеф. Не съм го направил и в някакъв конкретен размер, понеже не знам колко е дълъг оригиналния (имам на задното стъкло, но колата сега не ми е под ръка за да го измеря), така, че освен цвета на фолиото засега, ще трябва и да кажете на този който ще го пусне да се реже и в какъв размер го искате(можете да го искате и 2 и 202 см. все тая, графиката няма да се развали)
        Няма да струва повече от левче
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Направо го качвай някъде или ми го пращай (ника @дир.бг) да го кача.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Добре свиркам ти. Давай файлчето.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
            X