If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ай тогава и аз ще си бръкна в окото....ау ау ау ....така доволин ли си вече?Колкото до фобиите МРАЗЯ игли и като ме видат в болницата винаги ми изписват инжекции,живота е гаден!
И аз мразя ОПЕРАЦИИ, но до сега имам 4 зад гърба си...
ай тогава и аз ще си бръкна в окото....ау ау ау ....така доволИн ли си вече?Колкото до фобиите МРАЗЯ игли и като ме видат в болницата винаги ми изписват инжекции,живота е гаден!
Моето е от невнимание,ако беше че не мога да пиша хич и нямаше да си ги намирам грешките,ама тва никой не го гледа,че можеш да сбъркаш и от недоглеждане и бързина и се почват нападките...така,че преди да публикувата РЕДАКТИРАЙТЕ!!!Само да не решиш че критиката ми е насочена към теб,за Силвестър9 се отнася.
Моето е от невнимание,ако беше че не мога да пиша хич и нямаше да си ги намирам грешките,ама тва никой не го гледа,че можеш да сбъркаш и от недоглеждане и бързина и се почват нападките...така,че преди да публикуватаРЕДАКТИРАЙТЕ!!!Само да не решиш че критиката ми е насочена към теб,за Силвестър9 се отнася.
Моето е от невнимание,ако беше че не мога да пиша хич и нямаше да си ги намирам грешките,ама тва никой не го гледа,че можеш да сбъркаш и от недоглеждане и бързина и се почват нападките...така,че преди да публикувата РЕДАКТИРАЙТЕ!!!Само да не решиш че критиката ми е насочена към теб,за Силвестър9 се отнася.
Аз винаги гледам какво пиша... Ако видиш какви са ми съобщенията преди да ги постна може да паднеш... И то само защото пиша много бързо и на фонетика...
е тва вече е.....неам думи....леле наистина чавка ми е изпила и малкото останал мозък
Comment