Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
    Аз винаги гледам какво пиша... Ако видиш какви са ми съобщенията преди да ги постна може да паднеш... И то само защото пиша много бързо и на фонетика...
    точно това имам впредвид..

Comment

• Само една ама тя е граматична.Не е Впредвид,а предвид
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Ясно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вище... /заглавието на темата/http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34409

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          Ясно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вижте...
          Хахахаха.Мисля че вече нарочно го правиш.

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
            Хахахаха.Мисля че вече нарочно го правиш.
            това е от самото заглавие на темата,забравих да уточня

Comment

Ясно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вище... /заглавието на темата/http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34409

Аха.Сега разбрах.ОК

Comment

• също и че не искам да критикувам никого,а само давам тази тема като пример

Comment

също и че не искам да критикувам никого,а само давам тази тема като пример
                  Да, но така както е тръгнало...до никъде няма да стигнем....

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                    Да, но така както е тръгнало...до никъде няма да стигнем....
                    такова е положението,не ти го хваля.......айде ще ви казвам чао за сега,после може да се видим пак.

Comment

• чао
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Искам да изкажа благодарности на Силвестер9,Лудканар,Коклесс и Трансаавал_Премиер,че се сетиха за мен когато ме нямаше,за това че Трансаавал_Премиер ми е пратила ЛС и че се е притеснила да не е се случило нещо с мен,както и на Силвестер9 която ме издири.МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!Трогнат и полъскан съм защото с вас не се познаваме,но може някой ден и да се запознаем....опс забравих и Мирела и тя ме подпитваше къде се губя.Благодаря за загрижеността.

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

По-добре късно,отколкото никога.Този пост трябваше да ми е първия написан тия дни,но както се сещате аз съм си шматка.

Comment

Искам да изкажа благодарности на Силвестер9,Лудканар,Коклесс и Трансаавал_Премиер,че се сетиха за мен когато ме нямаше,за това че Трансаавал_Премиер ми е пратила ЛС и че се е притеснила да не е се случило нещо с мен,както и на Силвестер9 която ме издири.МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!Трогнат и полъскан съм защото с вас не се познаваме,но може някой ден и да се запознаем....опс забравих и Мирела и тя ме подпитваше къде се губя.Благодаря за загрижеността.

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

По-добре късно,отколкото никога.Този пост трябваше да ми е първия написан тия дни,но както се сещате аз съм си шматка.
                          Е как бе ти си душата на форума и ден да те няма се разбира.

Comment

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Ах... ние за теб ако не се сетим няма за кой... По едно време наистина бяхме решили, че нещо ти се е случило... Но се радваме че е било само заради матурите...

Comment

• Как сте спамери?

Comment

• Гут.Ти?

Comment

Working...
                                X