Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Айде дружина, изоставям ви, леглото ме зове.
Лека вечер на всички.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАйде дружина, изоставям ви, леглото ме зове.
Лека вечер на всички.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеТайфатаа ... какво се случва тука тази вечерако не се случи нещо да ги разсъни
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеТайфатаа ... какво се случва тука тази вечер
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеМисля, че им се спиако не се случи нещо да ги разсъни
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЧе да спят бре, няма да ги задържаме.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеЕми да както си решът все пак
Да ти пожелая лека хихихи"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеФейн, я издай нещо за маторя който ще слагаш.
Охоо, Лудканар да не си мазохист, или боя е от друго естество?много ми се искаше да е по-мощно Алфето ми, но няма за V6 Turbo даже и метални гарнитури за разреждане на мотора, камо ли нещо за по сериозни ъпгрейтчета
нищо, тя и така си е добре, а сега с нея няма да рацерствам повече и ще си я пазя и гледкам, а за щуреене ще мисля нещо от немския шлагер
та поне да не ми е жал и да се счупи
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениенямаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment