Кофти ти тръгва кариерата на любител шофьор
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКолко пари ще е тоя акт?
После един друг за 300 ..
Всичко е платено.
Нямах 18 години.
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКофти ти тръгва кариерата на любител шофьор
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеЕми , 120 лева излезна акта с алфата ..
Всичко е платено.
Нямах 18 години.
Абе .. надявам се да не е толкова фатално .. в смисъл , май след като са преди 18 не ми пречат много , но .. трябва да говоря с инструктора .. за да съм сигурен.
Другия за какво беше?
Няма да е фатално щом си ги платил,е ся ако те бяха хванали пиян тогава щеше да чакаш няколко години преди да почнеш курсовете,мисля че бяха 5,демек чак като станеш на 23 ще можеш/това е за каране в пияно състояние и без книжка/.
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение...
Че ти преди да си вземеш книжката колко актчета имаш?
Да не с взимането на книжката да трябва да възстановяваш точки?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДругия за какво беше?
Няма да е фатално щом си ги платил,е ся ако те бяха хванали пиян тогава щеше да чакаш няколко години преди да почнеш курсовете,мисля че бяха 5,демек чак като станеш на 23 ще можеш/това е за каране в пияно състояние и без книжка/.
300 лева , щото полицая вика
"Хм .. така като гледам колата в която се возите имате парички .. 300 лева акт"
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДругия за какво беше?
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКомпетентен си по тези въпроси свързани с алкохола
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЗдравейте дружина!
Здрасти
Comment
-
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеА да ви питам знаете ли какво означава израза "Пишлеме йок контра"
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеА да ви питам знаете ли какво означава израза "Пишлеме йок контра"
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДецата нямат спирачки!Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКелеша не спира?
Comment
Comment