If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес докато си бях на спирката случайно попаднах на две доста интересни случки .. ей така , от минаващите автомобили.
Първата беше .. значи , обяснявам го идеално деайлно , за повече ефектност , каквато само аз мога да постигна :P
Седя си аз в летната жега на спирката , слънцето напичаше асвалта , нямаше много хора и трафик ..
Светофара светеше зелено.
В този момент отгоре се спускаше нещо синьо .. Ссссс .. Субару де!
С приближаването си , синята кола срещна червената светлина на светофара , и се наложи да спре.
Синьо Subaru Impreza WRX STi , с бели надписи TEST DRIVE ... седеше и чакаше.
Не толкова агресивен колкото предшественика си , но все пак излъчваше агресия ..
Двигателя ревна леко , само загатна за мощността под капака ..
Сякаш имаше жена с бяла кърпа в ръката ..
3 - 2 - 1 ..
Светна зелено ..
Оборотите на Субару-то се вдигнаха до небето , и колата потегли с всичката налична мощност и сцепление.
Въпреки жежкия асвалт и големите си гуми , мощността си каза думата , и позволи на колелата да се завъртят върху асвалта и да "опушат" обстановката ...
Освен този приятен но кратък спомен , 4Х4-то на Субару си остави своята следа и на пътя.
4 катранено черни следи от гуми , тръгващи от сивия асвалт , минаващи през червената пешеходна пътека с бели ленти по нея ..
"Ехаа .."
Бяха думите на хората покрай мен , а аз просто се наведох напред за да видя отдалечаващия се нагоре автомобил ..
Страхотни коли са ..
Другата история не е толкова в детайли ..
Гледах днес една Алфа Ромео 156 , комби нали .. 2.4 JTD , и до нея едно БМВ 320 Е36 купе ..
Та , светка зелено , и .. просто , не само че се предполагаше , ами и се усещаше и се чуваше как шофьора на БМВ-то настъпваше колата си до долу , за да може да изцеди всички налични конски сили и нютометри , за да дръпне напред , въпреки този факт обаче , Алфиста съвсем леко си караше по него, та чак го настигаше , от време на време автомобила кихаше ... така , леко , черничко , и дръпваше напред ..
Comment