Де да знам... Така ми се стори...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеДе да знам... Така ми се стори...sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Ми да какво му е доброто - тъмно е, мен ме е страх, и се чудя какво да правя"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеНе му се впрягай
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи да какво му е доброто - тъмно е, мен ме е страх, и се чудя какво да правя
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАз не се впрягам...особено пък на него...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАз не се впрягам...особено пък на него...
Да доида да те пазя да не те е страх?!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова добре, ама нали все някога трябва да свикна.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеФЕРАРИСТ пий една бутилка водка и ставаш безстрашен ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеЕ аз..ще ти покажа как да не те е страх и ще си ходя..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНачи ся какво - трябва да избирам между теб и бутилка водка.......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНачи ся какво - трябва да избирам между теб и бутилка водка.......
Comment
-
Алкохол не пия, женен съм, баси как може да ми причинявате всичко това........м - лека нощ.......
Обиден съ"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment