Е какво да измисля като е кофти числото?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеЕ какво да измисля като е кофти числото?
Примерно
1844 ..
Mercedes имат много куци камиони , тва е факт .. :d :d
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеМен ми минават през главата тия дето са Которите на Мерцедес ..
Примерно
1844 ..
Mercedes имат много куци камиони , тва е факт .. :d :d
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМоже 190Д да е куца,ама до сега не съм видял на няква 190-ка да й гръмне мотора или да роди,било то бензин,било то дизел.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМоже 190Д да е куца,ама до сега не съм видял на няква 190-ка да й гръмне мотора или да роди,било то бензин,било то дизел.
Аз говоря за колите ..
Иначе , че 190-тката не е измислена ..
Едно Волво .. елементарен пример , 440-ка , че е по-куца , има диод , крушка там , да осветява всичко на таблото ,но не един , поне 20 .. примерно.
При мерцедесите е само 1 крушка ..
Изгори ли , почваш да си пускаш на радиото
"Гаси тока , гаси , че си лягам .."
И мерцедеса заспива
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеСтарая се ..досега ядох!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАко я карат пенсионери мн ясно че няма да роди двг..
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМерцедес 190Д няма раждане който и да го кара,старите Мерцедеси са кола за един път,ако се развали което е рядко правиш му ремонта и забравяш.На братчеда 124 кви не премеждия е видяла или на брат му 190-ката тва са коли които нямат разваляне,ако случайно не си купя Алфа колата ще е или 190,или 124.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕхеее аз 10-15 мин ви оставих и вие сте минали Паисий
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment