абе , горния пост е 530-ка ..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеСтарите мерцедеси са по-добри от новите .. тва е факт.
Сега правят всичко така ,че да се връща в сервиза ..156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМерцедес 190Д няма раждане който и да го кара,старите Мерцедеси са кола за един път,ако се развали което е рядко правиш му ремонта и забравяш.На братчеда 124 кви не премеждия е видяла или на брат му 190-ката тва са коли които нямат разваляне,ако случайно не си купя Алфа колата ще е или 190,или 124.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕми да всичко е бизнес
Аз съм гледал доста глобално на тия неща , и .. мога да ти кажа , че .. много неща са вързани .. и така.!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениетук всеки си води някакъв диалог с някой от преди 4 страници ..156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеАе мани ги тия чукове ко да не раждал двигателя, по-добре да ми ражда двг ама поне да карам да имам чуство , че карам , а не да се чудя дали няма да е по - бързо ако слезна от колата и тръгна да бягам.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеАе мани ги тия чукове ко да не раждал двигателя, по-добре да ми ражда двг ама поне да карам да имам чуство , че карам , а не да се чудя дали няма да е по - бързо ако слезна от колата и тръгна да бягам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе пълна анархия всеки си пише кой каквото си искаAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеТака е ..!
Аз съм гледал доста глобално на тия неща , и .. мога да ти кажа , че .. много неща са вързани .. и така.!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеАм чи как нали затфа е спам ххах
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНе ме разбирай погрешно,за мене от Алфата по-хубава кола няма,просто Мерца е правен за един път и тва е.Винаги предпочитам Алфа пред Мерц....и аз няма откажа 1 АМГ С65 хич няма го откажа ххаха
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНе ме разбирай погрешно,за мене от Алфата по-хубава кола няма,просто Мерца е правен за един път и тва е.Винаги предпочитам Алфа пред Мерц....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment