Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеахахаха много екстри сорри, точно си помислих, че наистина ще си намеря, ама нема слънце
, ееееехххххххх то това моя живот си е като в нужника на Ада, нищо което искам не мога да си го намеря - примерно точно помислих, че съм намерил жената на живота си и снощи тя ме заряза
, а сега ти не можеш да ми кажеш откъде да си взема бели гащички на жълти лаленца
, абе кво да ти кажа
да ми имаш проблемите(е не всички де)
мерси че си побъбри с мен и лека вечер!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеУби детето в мен, точно си помислих, че наистина ще си намеря, ама нема слънце
, ееееехххххххх то това моя живот си е като в нужника на Ада, нищо което искам не мога да си го намеря - примерно точно помислих, че съм намерил жената на живота си и снощи тя ме заряза
, а сега ти не можеш да ми кажеш откъде да си взема бели гащички на жълти лаленца
, абе кво да ти кажа
да ми имаш проблемите(е не всички де)
мерси че си побъбри с мен и лека вечер!!!
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕ тая вечер сте адски несериозни всичките.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеама пък ти за кво си говориш сам не е на хубаво
Добре че ти се прецака, намери ли ми гащички на лаленца ???
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеама пък ти за кво си говориш сам не е на хубаво
Тцтцтц...баща ти ако види тая снимка....
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеТцтцтц...баща ти ако види тая снимка.....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАми като никой не иска да ми говори
Добре че ти се прецака, намери ли ми гащички на лаленца ???
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеами аз сега влизам из форума ...не днеска не съм била сред цивилизация бях на усамотено място ахаха
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеами аз сега влизам из форума ...не днеска не съм била сред цивилизация бях на усамотено място ахахаМен на усамотено като ме слагат винаги е с една бяла ризка с дълги ръкавки и между четири мекички бели стенички и е много яко
дано теб да не те слагат на толкова усамотено
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеМръсница.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеТцтцтц...баща ти ако види тая снимка....Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment