Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениене чак така не см я докарала до там
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеМръсница
и все пак : Ако знае баща ти, твойте с***и игри, о не не ми говори, главата ми запалиии
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениене чак така не см я докарала до там
то и аз, ама не знам що толко са се огледали у мен та си ме привикват отвреме навреме
ПС:ей базикам се да не помислите,че верно съм луд(е може малко де) но в рамките на нормалното!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеТи не забеляза ли, че не можеш да я уплашиш
и все пак : Ако знае баща ти, твойте с***и игри, о не не ми говори, главата ми запалиии.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениети пък по скорор той вече е в стрес като ме види направо му се иска да стане невидимама какво и аз говоря като и моя като ме види и иска да стане невидим
направо се е отчаял от мен, ама последните две години му показах, че мога да съм сериозен студент
, жалко че само в това съм по сериозен
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕ що така го тормозииишама какво и аз говоря като и моя като ме види и иска да стане невидим
направо се е отчаял от мен, ама последните две години му показах, че мога да съм сериозен студент
, жалко че само в това съм по сериозен
пък за баща ми не питай по-добре.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеихееееее , пак в родзово а.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеаз говорих за trouble че е в стрес от мен
пък за баща ми не питай по-добре
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеаз говорих за trouble че е в стрес от мен
пък за баща ми не питай по-добрепак недоразбрал, добре че не ми обръщаш много много внимание на глупостите, щот сигур досега да си ме
ма нема значоние, важното е спам да има
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениенови са ахахаха, а си си купила нови родзови гачтички, а за мене нйет и сега ше си тичкам така
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНали не беше у силивизацията днеска, а си си купила нови родзови гачтички, а за мене нйет и сега ше си тичкам така
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеаахха ма те не са от днекса ахаха само, че сега ги слагами все пак си искам гачтите на Ляфленца
, да ми намериш задължително
Comment
-
АаААААаАаААааААА пак ли БАНани? Да не сме маймуни бе джанъм? Кво пак е станало, някоя госпожичка са я ущипали и и излязла синина?
Чудя се аз къде се изгуби главния спамер от 2 дена, пък то кво било...Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
Comment