If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ее кво да се прави нищо поне днес времето ще е хубаво
Ще е хубаво ама аз съм със зимните гуми - и аз се подлъгах да ги сложа като заваля сняг. А съм и на работа та няма да мога да се разходя малко. Ама както е тръгнало то скоро ще слагам летните гуми пак - навън е пролет
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Ще е хубаво ама аз съм със зимните гуми - и аз се подлъгах да ги сложа като заваля сняг. А съм и на работа та няма да мога да се разходя малко. Ама както е тръгнало то скоро ще слагам летните гуми пак - навън е пролет
То и аз съм със зимните,няма да ги слагаш споко.Несе знае коя сутрин ще е замръзнало навън.
Живко стига си се вайкал казах ти че е хлабав,отиди да ти го стегнат и няма да ти свири повече.
Да казаха че няма как да го стегнат, имало си обтегач който го опъвал...и разни ей такива глупости...
Колегата Galeano ми даде съвет ще пробваме и ще видим...
Да казаха че няма как да го стегнат, имало си обтегач който го опъвал...и разни ей такива глупости...
Колегата Galeano ми даде съвет ще пробваме и ще видим...
Значи са ти сложили по-дълък,аз така си го обяснявам.
Значи са ти сложили по-дълък,аз така си го обяснявам.
Туко що се връщам и това което каза колегата Geleano го направихме и се оправи...
А именно той ми обясни: развива се болта в средата и със специални "човки" които влизат в двете малки дупки се натяга като се завъта цялото тяло на ролката. Предполагам майсторите при които ще ходиш са на ясно с тази процедура. Изглежда ето така http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
и се намира зад шайбата на климатика.
А именно той ми обясни: развива се болта в средата и със специални "човки" които влизат в двете малки дупки се натяга като се завъта цялото тяло на ролката. Предполагам майсторите при които ще ходиш са на ясно с тази процедура. Изглежда ето така http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
и се намира зад шайбата на климатика.