If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами или е много стегнат или е хлабав провери го...или откарай на този дето ти го сменява и да го оправи.Според мене се е разстегнал малко и е хлабав.
Mи и аз така мисля дори писах в раздела 156 за мнения до утре ако не се оправи отивам, дори ей сега направих над 100 км извънградско та вече не свири ама утре ще се разбере най добре на студен двигател
Mи и аз така мисля дори писах в раздела 156 за мнения до утре ако не се оправи отивам, дори ей сега направих над 100 км извънградско та вече не свири ама утре ще се разбере най добре на студен двигател
Ми ходих Нова Загора-Сливен-Ямбол за един мой приятел че е счупил полуоска и си купуваше пък и да пробвам да ги раздвижа малко тия ролки
Та сега излизам и ще видим какво е станало, дано е спрял да свири ремъка че иначе ще се побъркам
Ми ходих Нова Загора-Сливен-Ямбол за един мой приятел че е счупил полуоска и си купуваше пък и да пробвам да ги раздвижа малко тия ролки
Та сега излизам и ще видим какво е станало, дано е спрял да свири ремъка че иначе ще се побъркам
Абе ми те по принцип не свиреха ролките нито ремъка ама не бяха сменяни когато я взех и правих обслужване и си викам айде вече да ги сменя да ми е мирна главата...Пък то какво стана дадах 500 лв за пистов ремък и ролки и то взе че стана по лошо...
Какво ще рече това, сега...Аз мисля че при пистовия не може да стане това или незнам вие кажете...
Иначе се появява това свирене като запаля и след няколко минути изчезва и това е на празен ход!!!
Ремъка е DAYCO, ролките SKF...Някъде ми бяха казали че ремъка на DAYCO е по дълъг и това уж по каталог!!!
Comment