If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая тема е да не спамят другите, ама като гледам, как се развихрих днес.. Пак намерихме работа на модераторите.
Аз пък днес нямам много работа, то си личи.
ахаха по бизнес комуникации пиша пък утре почвам макроикономиката доста непонятна ми е уффф ама като няма друг начин трябва да я разбера
ХАХА аз си взех макрото и бизн. админ. , ама по Мениджмънт оня не мъ пускъъъ три пъти ме скъса и сега на 26ти вече твърдо съм решил че ша го избутвам тоа изпит, ако не ша избутам даскало през джамо
ХАХА аз си взех макрото и бизн. админ. , ама по Мениджмънт оня не мъ пускъъъ три пъти ме скъса и сега на 26ти вече твърдо съм решил че ша го избутвам тоа изпит, ако не ша избутам даскало през джамо
мойте изпити почват от 24 направо не ми се мисли
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
на 26 ми е ликвидацията по Мениджмънт, на 27 поправката по Психология(то си ми личи де ) и на 30 мисля поправка по Човешки ресурси, дали е добре а???? три изпита иначе свят ще ми се завие следващия семестър. А ти къде учиш??? Аз съм в МВБУто в Ботевград при Muroman, и той там учи!!!
Какво пишеш по "Бизнес комуникации" - супер скучен предмет ми беше
Аз имам мат'рял по Макроикономика, Микроикономика и Финанси - преписвал съм си лекциите от първи курс на компютър и мога да ти ги изпратя. Проблема е, че са синтезирани и може да са непълни
То няма много за разбиране: Микро е малко; Макро е голямо; Икономика е.... тъпня Общо взето нещата до голяма степен се препокриват и повтарят!
П.П.
Фейн, и аз съм на поправка по Човешки ресурси - закъснях с 15мин. и не ме допуснаха на изпит.... фичка им уеуина
Какво пишеш по "Бизнес комуникации" - супер скучен предмет ми беше
Аз имам мат'рял по Макроикономика, Микроикономика и Финанси - преписвал съм си лекциите от първи курс на компютър и мога да ти ги изпратя. Проблема е, че са синтезирани и може да са непълни
То няма много за разбиране: Микро е малко; Макро е голямо; Икономика е.... тъпня Общо взето нещата до голяма степен се препокриват и повтарят!
П.П.
Фейн, и аз съм на поправка по Човешки ресурси - закъснях с 15мин. и не ме допуснаха на изпит.... фичка им уеуина
оо едни тъпи неща аз вече ги напсиах ама няма да откажа на тия за сега по макроикономика ахахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment