If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чакай тая събота имам икономически теории само гледай как ще ви кажа скъсаха ме
Не само няма да те късат, ами очаквам да чуем че имаш пак 6ца, защото много яко ми гали очичките тая цифричка, а не съм я виждал от кандидатстудентските изпити насам!!!
Не само няма да те късат, ами очаквам да чуем че имаш пак 6ца, защото много яко ми гали очичките тая цифричка, а не съм я виждал от кандидатстудентските изпити насам!!!
аз сериозно говоря няма такова нещо ще ме скъсат по тва тоя там е баси гаднярското същество
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
аз сериозно говоря няма такова нещо ще ме скъсат по тва тоя там е баси гаднярското същество
Нали знаеш, че ако научиш повече вероятността да го земеш е по-голяма , аз вчера нямах нито лекциите нито съм учил изобщо за тоя изпит и като отидох седнах и написах 3 листа, в общи линии дадох свое мнение с нищо несвързано с темите в учебника или лекциите и тоя зе че ме пусна
Е ако това те успокоява имам половината изпит, който ми е утре и вече 3-4 дена не мога да си реша задачите, както и не мога да намера човек, който да може да ги реши. Смятай за какъв изпит иде реч, та и мен ще ме скъсат и то още утре
Е ако това те успокоява имам половината изпит, който ми е утре и вече 3-4 дена не мога да си реша задачите, както и не мога да намера човек, който да може да ги реши. Смятай за какъв изпит иде реч, та и мен ще ме скъсат и то още утре
ще закъснея малко чак в събота ахахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Е съмняваш ли се, а да се пахваля, аз днес се запознах с Bonev, Lulin Racing, Alfonso, Marian и други колеги с които посетихме събирането на Фиат при Ал. Невски , айде който дойде направо да влиза в чата и да разискаме там световните проблеми!!!
Е съмняваш ли се, а да се пахваля, аз днес се запознах с Bonev, Lulin Racing, Alfonso, Marian и други колеги с които посетихме събирането на Фиат при Ал. Невски , айде който дойде направо да влиза в чата и да разискаме там световните проблеми!!!
Comment