Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТи хвана промоцията ... а снощи как се наказах , днес цял ден имам записани
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМен няма какво да ме мислиш... ама горките хора
Но на теб ти съчувствам искрено
Comment
-
на този не трябва да се съчувства........155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМен няма какво да ме мислиш... ама горките хора156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВие му се смеете ама може да има добри попадения от "грешките" и тогава да направим токата световно известен коафьор.
По моему той наистина е много добър в това, което прави и не вярвам някакъв мижав махмурлук да му попречи да се справи и днес.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТей ми то за това може и на 27-28 да се ожени, като набара някоя мацка
В никакъв случай - няма капка присмех в написаното.
По моему той наистина е много добър в това, което прави и не вярвам някакъв мижав махмурлук да му попречи да се справи и днес.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеДобър ти ден,как е към Перник?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеСупер е...слънчево и удобно за ремонтиAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
Comment