Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Тока, аз ти видях лицето и ръцете, кака - докато ми проблясваше с оная безценна ножица около ореолчето.
Беличък ми се виде, ама след соларното облъчване - знам ли те на кФо мязаш :Р
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:44 ----------
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ аз от кжо да прегоря бре,солариум си нямам
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ аз от кво да прегоря бре,солариум си нямам
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТока, аз ти видях лицето и ръцете, кака - докато ми проблясваше с оная безценна ножица около ореолчето.
Беличък ми се виде, ама след соларното облъчване - знам ли те на кФо мязаш :Р[COLOR="Silver"]156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТока, аз ти видях лицето и ръцете, кака - докато ми проблясваше с оная безценна ножица около ореолчето.
Беличък ми се виде, ама след соларното облъчване - знам ли те на кФо мязаш :Р
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:44 ----------
Веднага да си набавиш!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеУтре сутринта ще стана по рано да ида да се редя,че токувиж някой купил последния145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАми бял съм като бабка ! Пък и само 40 мин. съм направил за 3-4 дниАма мен ме хваща само доброто старо слънце
А ножицата не е безценна ... щом Любчо си игра с нея
Да не станеш като някой от Столипиново
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМда , дават ги по 2 за лев
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеПък аз да Ви се оплача една пияна маца снощи се опита да ме
Ама пък, де да знам - може просто да си искал да си говорите : )))
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЩом се оплакваш, вероятно иде реч не за маца, а за крокодил.
Ама пък, де да знам - може просто да си искал да си говорите : )))
Просто забелязах че тая 20 г. мацка нещо ме е харесала тука от около седмица и снощи се напи и директно си изля чуствата156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАаа аз с кродили на една маса не сядам
Просто забелязах че тая 20 г. мацка нещо ме е харесала тука от около седмица и снощи се напи и директно си изля чуствата
Не се оплакваш - хвалиш се.
Фукльо
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАха - разбрах.
Не се оплакваш - хвалиш се.
ФукльоПросто констатирам, че алкохола не прощава на никой
Пък аз бях трезвен и не и се дадох
Пък ако бях пийнал и аз малко, щеше да стане еднаLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:18.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеХаха , оправи го
Живко , тия неща пред жени не се говорят ...
Ранобудниче ...
Имам проблем с директния изказ.
Ама Живко е готин и няма да ми се нацупи като ощипана мома.
Comment
Comment