Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако имам пари ще си го сменявам на 4-5 хиляди маслото . И без това ги правя за месец-месец и половина
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Какво става бе, хора? Как я карате?
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
        Какво става бе, хора? Как я карате?
        Зле сме...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Жика , ти какво направи с твоя ''приятел'' ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Не знам дали за тука е това, но ето едно линкче:
            http://www.mobile.bg/11268584696498576
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Жика , ти какво направи с твоя ''приятел'' ?
              Разбрах че има и някакво момиче замесено в цялата работа, та или днес или утре така или иначе ще се събираме вечерта всички и тогава ще ги извикам двамата в другта стая и добре ще ги подредя...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Днеска сложих маргарина и си оправих стъклото сега ми остана спирачките да си опрая и да си намеря предни спортни пружини
                Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Разбрах че има и някакво момиче замесено в цялата работа, та или днес или утре така или иначе ще се събираме вечерта всички и тогава ще ги извикам двамата в другта стая и добре ще ги подредя...
                олеее седмак и ти ли имаш такъв приятел бре ... пък аз си мислех , че съм единствен
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  Днеска сложих маргарина и си оправих стъклото сега ми остана спирачките да си опрая и да си намеря предни спортни пружини
                  олеее седмак и ти ли имаш такъв приятел бре ... пък аз си мислех , че съм единствен
                  Не си само ти...Утре ще се събираме до колкото знам и тогава ще стане интересно...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Не си само ти...Утре ще се събираме до колкото знам и тогава ще стане интересно...
                    абе мани беги ... шантава работа ... вече съм си казал , че доверие на никой нетрябва да имам щом става въпрос за момиче ... не един път са ме гърбили приятели
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

абе мани беги ... шантава работа ... вече съм си казал , че доверие на никой нетрябва да имам щом става въпрос за момиче ... не един път са ме гърбили приятели
                      Приятели са ти точно тия дето можеш да им имаш доверие за тая работа другите сърбите са казали "иеби га"
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Приятели са ти точно тия дето можеш да им имаш доверие за тая работа другите сърбите са казали "иеби га"
                        В такъв случей мога да имам доверие на 3-ма ... и то може би щото са обвързани в момента
                        sigpic

Comment

В такъв случей мога да имам доверие на 3-ма ... и то може би щото са обвързани в момента
                          Точно тей...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми че това не е повод за оплакване - подобно гърбене е първо атестат за момето колко е податливо, и дали тва те устройва, второ и за фредновете ти, колко може да им имаш доверие......при всички случай ти би предпочел да знаеш резултата и от двете неща.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Ми че това не е повод за оплакване - подобно гърбене е първо атестат за момето колко е податливо, и дали тва те устройва, второ и за фредновете ти, колко може да им имаш доверие......при всички случай ти би предпочел да знаеш резултата и от двете неща.....
                              Принципно си прав, ама немаш представа колко щраус ходи по белиот свет. Изключвам тук присъстващите (както подобава)
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Бобо ви каза за какво става въпрос .
                                Приятел ти е тоя , дето може да пратиш жена си която е нимфоманка с него на море , и да не я дупчи
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X