Случайно Алфичката дето е в "Стъклен дом" да е клубна?Да вземем да направим реклама на марката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеСлучайно Алфичката дето е в "Стъклен дом" да е клубна?Да вземем да направим реклама на марката.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Са 4946 НН е номера и жилото за ръчната висиLast edited by firedragon; d.m.y г., 21:19.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеСлучайно Алфичката дето е в "Стъклен дом" да е клубна?Да вземем да направим реклама на марката.Един приятел ми вика да пусна БТВ - гледам червена Алфа
Бензинка със заминал вариатор и джанти от 147
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеИ аз това се чудя ама някак си имам чувството,че до края на филма ще я сменят,защото нещо ще се счупи по нея.Горката не звучеше добре,дано да греша ама....
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСпоко, ще им дадем координати на клубните сервизи ....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеНаправо да ми я дадат на мен.Много искам да почовъркам ТС ама никой не ми дава156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАаа да стане по злеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВся пак важно е да сме гъзари156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment