Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kostadin` Покажи съобщениеко да кажа,по-еФтин е156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОтврат.....дори мирише гадно баси.....
Comment
-
И кади многоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеУУумрем, да я запаля и да ходя да ровичкам в багажника - кеф : ))))))))))))"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТрябва да внимаваш да не се омаяш, и да паднеш в багажника - вързвай се за нещо......
С бензин не мож` ме поблазни
@ Съни, да си кади - изобщо не ме е еня какво става зад гърба ми
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДопусни, че съм повредена и наистина ме кефи : )))
С бензин не мож` ме поблазни
@ Съни, да си кади - изобщо не ме е еня какво става зад гърба ми156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТочно да му мислят всички, които ще бъдат след тебе, когато ги погнеш
Ще ви бия веки.
Аз мълча, не се обаждам, макар да ме сърбят ръцете да се сдрача "там", вие навсякъде взехте да замезвате на мой гръб - ееей с такива зъби ->
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЕееееееее, ееееееееееее, ЕЕЕЕЕЕЕЕеее, еееееееее - аман!
Ще ви бия веки.
Аз мълча, не се обаждам, макар да ме сърбят ръцете да се сдрача "там", вие навсякъде взехте да замезвате на мой гръб - ееей с такива зъби ->156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДайте некоя снимка на ХаБиТуРеНтКи беее...
Да видите какво е да си фотограф...то снимаш, снимаш и накрая след работно време колежката да те снима, тааа вижте, хич не ми е лесно с толкова момичета...
Айде спирам че много станаха
Та хич не е лесна мойта, налиLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 02:58.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеМалееее, да те ожали човек...
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеГледам девойките по снимките и се чудя кой отгледа това поколение кюфтета156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment