Има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеСупер,аз си мислех,че темата е загинала.Е мен кат ме няма май не е същото а?
5 раце слъжих, с лак пърсках и Не и Не и НЕ.
Не ми се занимава да шкура като луд със супер финна шкурка иначе бих ги полирал.
Сега пред мен вариянтите са 3.
1-махам всичко пак до Алуминии , пръскам с филер преди боята , шпрей за боядисване на джанти и накрая лак.
2 - махам боята и оставям само по алуминия и пръскам лак.
3 махам старата боя , и търкам като луд и полирам/най-не ми се занимава/.
Кажи какво да правя ,че се отчаях 2 седмици ги правя вече.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеПич страшно много закъсах с тия джанти, каквото и да направя боята тази шпрея Хром се драска ,дори и леко ако я барнеш с нокът.
5 раце слъжих, с лак пърсках и Не и Не и НЕ.
Не ми се занимава да шкура като луд със супер финна шкурка иначе бих ги полирал.
Сега пред мен вариянтите са 3.
1-махам всичко пак до Алуминии , пръскам с филер преди боята , шпрей за боядисване на джанти и накрая лак.
2 - махам боята и оставям само по алуминия и пръскам лак.
3 махам старата боя , и търкам като луд и полирам/най-не ми се занимава/.
Кажи какво да правя ,че се отчаях 2 седмици ги правя вече.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеКолеги преди време друг колега беше писал, че прави доставки от английския ибей, но немога да си спомня кой точно... дали не беше Ферарист?помагайте....
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМда , работата е сериозна тука ...
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАми аз лично нямам достъп до интернет напоследък ( не си седя удома ) , а другите , не знам
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеТака изглежда. Впрочем днес Алфата трябва да е готова, че беше на сервиз. И по-късно през деня ще хода на село, тамън малко да поддържа скорост от порядъка на 90-110 км/ч.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеМоята също е в бокса , но скоро чакам да си я взема.
Comment
Comment