Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поздравявам всички работещи със следния факт:
    Attached Files
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• След ремонта, колата върви на пушка. Гълта километрите без проблеми, а температура едвам я докарвам до 80 градуса. Днеска като се прибирах от Свищов едва успя да стигне 70, но не съм и давал зор все пак, че в понеделник бех и сипал 80 лв. бензин и требва да ми стигне за поне 700 километра.
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
        След ремонта, колата върви на пушка. Гълта километрите без проблеми, а температура едвам я докарвам до 80 градуса. Днеска като се прибирах от Свищов едва успя да стигне 70, но не съм и давал зор все пак, че в понеделник бех и сипал 80 лв. бензин и требва да ми стигне за поне 700 километра.
        това на каква кола бе
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• На мойта бе, колега. Аз като пътувам си джиткам с 90-100 км/ч не повече и ми харчи около 4-5/100км извънградско. Все пак съм 1.4 Т-Спарк 103 коня.

Comment

На мойта бе, колега. Аз като пътувам си джиткам с 90-100 км/ч не повече и ми харчи около 4-5/100км извънградско. Все пак съм 1.4 Т-Спарк 103 коня.
            И си с прецакан термостат най-вероятно
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Не знам дали е прецакан, но все пак колата предимно на 5-та съм я държал. Иначе като влезнах във Враца температура си стигна 80. Но като съм карал нямам в предвид, че е стояла между 40-80 градуса и не е мърдала. Но както и да е. Вече съм спокоен, че няма да се притеснявам от прегряване.

Comment

• Бензинова Алфа, която гори 4-5 НЯМА. И не ти е наред термостата, както вече отбелязаха горе.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

• Нали няма да има проблеми, ако не го оправя сега, че и без това ремонта ми излезна 1000 кинта. Та сега да давам още 50-тина за нов термостат, нещо не ми се дават пари. Пък и като съм студент, трябва малко да се ограничавам от към разходи за колата.

Comment

Вече съм спокоен, че няма да се притеснявам от прегряване.
                    A пък аз други работи съм чувал свързани с прецакани термостати и прегряване .

Смятай ако беше с редовен термостат значи можеше и 2,5-3 да я свалиш когато влезе в работна температура .

Ама щом си рекъл .......
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• То сега трябва да хода да и сменат маслото, та ще ги питам дали ще могат да го сменат веднага, че в неделя заминавам на Свищов отново.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

Сорри за двойният пост.

Някой гледа ли мача Уелс - България. В момента водим с 1:0.

Comment

На мойта бе, колега. Аз като пътувам си джиткам с 90-100 км/ч не повече и ми харчи около 4-5/100км извънградско. Все пак съм 1.4 Т-Спарк 103 коня.
                        4-5 ще постигнеш само с дизел не и с бензин не се излагай
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          4-5 ще постигнеш само с дизел не и с бензин не се излагай
                          Живко не се излагай ти...има колички които си харчат по толкова.Пример веднага ти давам Рено Туинго,лелинчо ми му е притежател и казва че харчи под 5.С Алфа може и да е мъгла този разход,но има доста икономични бензинки.
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• такааааа ... при положение , че 145-цата е 1200 кг. с мен и мн. малко безин няма как да гори 4-5 ... Моята под 6.2 л./ 100 км. извън града немога да я смъкна ако карам само с 90-100 ... О и термостата ми е нов ... по каталог й дават да гори толкова извънградско 6.2 ... така , че ако на някой му гори по-малко ... без думи
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Тая тема пак замря
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                                Тая тема пак замря
                                Ми няма спамери в тоя форум .. как нема да замре убавата тема .

Comment

Working...
                                X