Първоначално публикувано от Silvester9
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениехах па ше иска от нас пари за колата,ма аз ше симам разни работи срещу пари
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеГледай децата как се базикат с батко си
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениехахаха днес ни е паднало
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНе бе, просто ми се стори че си мераклияMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНастоявам вече да ми викате БАТКО спамерMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Лелееее сега гледам дрифтове на Серес, изкопах няколко ДВД дискове, и тия гърците са направо луди и шашави по целите глави
Току що гледах за Мазда RX8 със Вангелов двигател, който е 1.3 и е 240коня атмосверкаа тия са го турбинирали, нема такъв двигател!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЛелееее сега гледам дрифтове на Серес, изкопах няколко ДВД дискове, и тия гърците са направо луди и шашави по целите глави
Току що гледах за Мазда RX8 със Вангелов двигател, който е 1.3 и е 240коня атмосверкаа тия са го турбинирали, нема такъв двигател!!!
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеБате,бате моля ти се не ни глобявай по 10лв. , че ше ми свършат парите за Алфата,пък тамън съм събралза тая дето искам...хахахахахаххахаа
Блазе ти кандидат спамерче моети поне ще караш Алфа, а аз тъпчото ми с тъпчо, като не знам как да пазя и сега пеша
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеБлазе ти кандидат спамерче моети поне ще караш Алфа, а аз тъпчото ми с тъпчо, като не знам как да пазя и сега пеша
Comment
-
е на такова точа лиги,ама да видим /може да не е QVсамо искам да е 16v/ http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lpfvaez4vfsg
Comment
Comment