Ко гледа?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКо гледа?
Последния екшън Герой - с Арнолд Шварценегер , много яко комедийка, старичка , ама комична
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСнощи гледах "Зеленият път"... за стотен път.... и пак ми хареса.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеАре у чата веsigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеКак се влиза в този чат?
ето ти и линк направо към чата http://clubalfaromeo.walker-bg.info/.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Ае стига с тоа чат - разбрахме, че има.
То па се почна през пост вече. Влизайте, да влизайте.
Не ми се обсъждат джанти на бмв-та, ебати.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАе стига с тоа чат - разбрахме, че има.
Не ми се обсъждат джанти на бмв-та, ебати.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАе стига с тоа чат - разбрахме, че има.
Не ми се обсъждат джанти на бмв-та, ебати.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Не ми се обсъждат джанти на бмв-та, ебати..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
ами, нямам навика да спя азI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеами, нямам навика да спя аз.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment