чиче донесели някоя 6-ца таз седмица я се похвали
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениечиче донесели някоя 6-ца таз седмица я се похвали
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеееееееееееееххххххххххххххоооооооооооооооо.....Кажи бе ехооооооо
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеКажи бе ехооооооо
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеабе да вида дали има някой жив тука,че последно време много умряла работа......иначе кво става батко СПАМЕР,не те мяркам често тука ?и затова го няма много много из форума, а сега очаквам и наказание за един не много коректен пост, който пуснах, пък и утре отивам на село за празниците
Аааааааааа, а мойта мацка ще идва близо покрай твоя град
(е не много близо де в Първомай), та следващия път може да съм с нея и ще пиша да се чуем пък може и по кафе да пийнем
от толко време си спамим тука
срамота е
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеБатко ти спамер бачка много, та да изкара парички за ремонт на Алфатаи затова го няма много много из форума, а сега очаквам и наказание за един не много коректен пост, който пуснах, пък и утре отивам на село за празниците
Аааааааааа, а мойта мацка ще идва близо покрай твоя град
(е не много близо де в Първомай), та следващия път може да съм с нея и ще пиша да се чуем пък може и по кафе да пийнем
от толко време си спамим тука
срамота е
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекогато кажеш,пък ако лятото ходиш в Първомай звънкай,щото лятото често съм там /в едно село на 11км от Първомай/селото се казва Брягово//.Ще дотърча с бързата Алфа,като я купя де.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАйде купувай пък ти!!! Какво се моташ
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекогато кажеш,пък ако лятото ходиш в Първомай звънкай,щото лятото често съм там /в едно село на 11км от Първомай/селото се казва Брягово//.Ще дотърча с бързата Алфа,като я купя де., ама още не знаех за форума, последно преди коледа минавах през Асеновград за Смолян и после се върнах и от Асеновград за Първомай
, ама тогава още те нямаше теб като спамер, та изпуснахме
, но няма страшно като идвам пак натам ще се чуем преди това
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАйде купувай пък ти!!! Какво се моташ
1.Алфа Ромео 33 1.7 16в
2.Хечбег
3.Период на производство 1990-1994
и ако може и червена да е,равна няма да има тая Алфа...на цвета не държа толкова,но червеното ми е слабост....за Алфа най ме кефи червено и черно.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз съм с претенции малко:
1.Алфа Ромео 33 1.7 16в
2.Хечбег
3.Период на производство 1990-1994
и ако може и червена да е,равна няма да има тая Алфа...на цвета не държа толкова,но червеното ми е слабост....за Алфа най ме кефи червено и черно.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеМи поръчай на некой джамбази да гепат тая на Крис
Comment
Comment