Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чиче донесели някоя 6-ца таз седмица я се похвали
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      чиче донесели някоя 6-ца таз седмица я се похвали
      донесах даже две 6-ци

Comment

• ееееееееееееххххххххххххххоооооооооооооооо.....

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          ееееееееееееххххххххххххххоооооооооооооооо.....
          Кажи бе ехооооооо

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Кажи бе ехооооооо
            абе да вида дали има някой жив тука,че последно време много умряла работа......иначе кво става батко СПАМЕР,не те мяркам често тука ?

Comment

абе да вида дали има някой жив тука,че последно време много умряла работа......иначе кво става батко СПАМЕР,не те мяркам често тука ?
              Батко ти спамер бачка много, та да изкара парички за ремонт на Алфата и затова го няма много много из форума, а сега очаквам и наказание за един не много коректен пост, който пуснах, пък и утре отивам на село за празниците Аааааааааа, а мойта мацка ще идва близо покрай твоя град (е не много близо де в Първомай), та следващия път може да съм с нея и ще пиша да се чуем пък може и по кафе да пийнем от толко време си спамим тука срамота е

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                Батко ти спамер бачка много, та да изкара парички за ремонт на Алфата и затова го няма много много из форума, а сега очаквам и наказание за един не много коректен пост, който пуснах, пък и утре отивам на село за празниците Аааааааааа, а мойта мацка ще идва близо покрай твоя град (е не много близо де в Първомай), та следващия път може да съм с нея и ще пиша да се чуем пък може и по кафе да пийнем от толко време си спамим тука срамота е
                когато кажеш,пък ако лятото ходиш в Първомай звънкай,щото лятото често съм там /в едно село на 11км от Първомай/селото се казва Брягово//.Ще дотърча с бързата Алфа,като я купя де.

Comment

когато кажеш,пък ако лятото ходиш в Първомай звънкай,щото лятото често съм там /в едно село на 11км от Първомай/селото се казва Брягово//.Ще дотърча с бързата Алфа,като я купя де.
                  Айде купувай пък ти!!! Какво се моташ

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Криза бате, криза, ти що мислиш, че и аз съм без Алфа сега? (тоест със счупена, без изгледи в близките месец два за поправка)

Comment

То аз принципно познавам доста хора по Първомай, а и в Асеновград познавам(х) няколко човека и съм спал там в няколко хотела при вас , ама още не знаех за форума, последно преди коледа минавах през Асеновград за Смолян и после се върнах и от Асеновград за Първомай , ама тогава още те нямаше теб като спамер, та изпуснахме , но няма страшно като идвам пак натам ще се чуем преди това

Comment

аз съм с претенции малко:
                        1.Алфа Ромео 33 1.7 16в
                        2.Хечбег
                        3.Период на производство 1990-1994

и ако може и червена да е,равна няма да има тая Алфа...на цвета не държа толкова,но червеното ми е слабост....за Алфа най ме кефи червено и черно.

Comment

аз съм с претенции малко:
                          1.Алфа Ромео 33 1.7 16в
                          2.Хечбег
                          3.Период на производство 1990-1994

и ако може и червена да е,равна няма да има тая Алфа...на цвета не държа толкова,но червеното ми е слабост....за Алфа най ме кефи червено и черно.
                          Ми поръчай на некой джамбази да гепат тая на Крис

Comment

Ми поръчай на некой джамбази да гепат тая на Крис
                            няма джамбази,пък и те изпортих на Крис.....да са еба в клюкарката.....и другия път давай такива идеи на ЛС да не гледа целия форум....

Comment

• Абре на една кола като хората не можете да организирате кражбата

Comment

• звъня в пътна полиция утре
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X