Първоначално публикувано от mochko1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениебратче само дето си написа поста....кво да кажа повече...Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеда да аз ако се трогвам от тия подсвирквания трябва за принцеса да се провъзглася ай моля ти сеПървоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеСмисълът е ,че като минеш и не ти свирнат начи вече за нищо не ставашAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеОК,моя грешкаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеНямах предвид теб колега
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениехаресах си кола,но има един проблем и акъла и парите не ми стигат... http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lz23bf2d3tdd
И ако няма пари за тая за кви монреали ще ходим????????Last edited by kokless; d.m.y г., 23:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеС колко не ти достигат
И ако няма пари за тая за кви монреали ще ходим????????
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениене ми достигат 0,33лв.,пън за Монреали не ми отваряй дума,че те чакам вече седмица и кусур да избереш коя ще е втората песен на диска,да решиш дали ще си вземеш якето и кога ще дойдеш?
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениекак се взима такова решение за някакви си 10 дни.кажи
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениехвърляй стотинка
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеказах ти че монета не може да ми се бърка в съдбоносните решения
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениесъдбата ще реши,хвърляй за всяко нещо по три пъти стотинката и ако и 3-те пъти се падне едно и също нещо значи съдбата си казва думата
Comment
-
Comment
Comment