Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеПоне това го знам.Както пише в книжката
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеВ Ст.Загора само на две места продават Селения.Поне доколкото съм запознат
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеи как ще решиш на кое от тия две места да отидеш,а също и колко време ще мислиш......хахахахахааа
Решил съм вече.След като съм пеша ще отида в по-близкия.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеей тарикат.....почнах видимо да се отчайвам относно 16в и се чудя кво да правя...
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКазах ти какво.Ти обаче не искаш да ме чуеш.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедай пак,че нещо ми се губи....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАми схемите които ги мислиш с 33-ка и да и слагаш двигател и подобните глупост.Като си вземеш една 145 ще спестиш доста пари,нерви и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеот схеми отдавна се отказах....въпроса е 33 или 146 /145-цата въобще не е като вариянт/....мерака ми е за 33,ама.................
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеОК.146 да е.Според мен е по-добрия вариант.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеще поживеем и ще видим кво ще да е...накрая може и 156-ца да е
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
Comment
Comment