Лека нощ и от мен!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Ехееееее ма къде сте бе аз сега се прибирам приятно почепен на 11 бири колата ми остана на центъра дано не ми я откраднат наздраве на всички пияници тукаFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеЕхееееее ма къде сте бе аз сега се прибирам приятно почепен на 11 бири колата ми остана на центъра дано не ми я откраднат наздраве на всички пияници туканяма други всички легнаха...
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеЛелеее до къде стигнахме да нема с кои на пиано даси по говориш малко не целя клавишите ама нема значение
пп а клавишите добре ги целиш...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеем няма... кой по купони, кой спи...
пп а клавишите добре ги целиш...Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеДа ама след малко и аз заспивам че ътре пак пиене ме чакасамо за срещата да не забравиш...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениехахаха ок..само за срещата да не забравиш...
Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеМаи пак ще е без мене че 14:00 тогава ставам по принцип а сега както сам подпиинал може и по късно
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеахахах то като гледам май много малко останаха тези, които ще ходят...Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеАм кво да се прави аз допих токущо 12-та бира и си лягам лека
Comment
Comment