Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    апа наште куки между крайните квартали нарочно карат със 70-80 зада дразнят пак щото там си караме със 100+ понякога и така като се навържат коли и някой неги види,като почне да задминава другите коли и като ги види тях па едни спирачки едно засичане...абе край край истепаха се
    на владая днеска едно браво се беше добре украсило-малко преди караулката в посока Перник
    и едно тирче на спускане при Драгичаво на "хубавия" завой
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
      на владая днеска едно браво се беше добре украсило-малко преди караулката в посока Перник
      и едно тирче на спускане при Драгичаво на "хубавия" завой
      бравото го видях ама тирчето не че минах през драгичево и несъм го видял
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

пааа имаше малко исцепки ма не големи 2 старта докато бях и показване на музики,ма аз рано си тръгнах в 22:30
        е там некъде към 23-23.30 се бръмчеше яко на нашото околовръсно и си викам айде моторетките се прибират от Бояна
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

е там некъде към 23-23.30 се бръмчеше яко на нашото околовръсно и си викам айде моторетките се прибират от Бояна
          може аз порано че силвето искаше дасе прибираме
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• оооо ма каде сте брееее!
            Fiat Punto 1.2 75 ELX
            EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

а шо стана с това 2.5 че бръмчи ли скоро
              Чакаме някакъв шебек да сготви тоя Мегаскурит, че нещо ми се изчака чакалото, и това при положение че вече имам една за тая дето сега я сглобявам, нещо взеха дяволите да ме фащат......карам някакъв кирлиф Смарт, и изобщо не съм на кеф, добре че другата седмица заминавам за кола че отвикнах Алфа да карам ебаси......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

апа наште куки между крайните квартали нарочно карат със 70-80 зада дразнят пак щото там си караме със 100+ понякога и така като се навържат коли и някой неги види,като почне да задминава другите коли и като ги види тях па едни спирачки едно засичане...абе край край истепаха се
                Тука в СТЗГ два пъти ме спират щото съм "бил карал нагло", а аз душа давам като видя кука дето не е във възможност да ме засече с необходимите уреди, да се изрежа юнашки - и двата пъти беше нечовешки кеф да гледаш как нищо не могат да ти направят - все пак и аз съм хора......имам нужда от гъдел......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Тука в СТЗГ два пъти ме спират щото съм "бил карал нагло", а аз душа давам като видя кука дето не е във възможност да ме засече с необходимите уреди, да се изрежа юнашки - и двата пъти беше нечовешки кеф да гледаш как нищо не могат да ти направят - все пак и аз съм хора......имам нужда от гъдел......
                  Цъ цъ цъ Така да се подиграваш с властите

Comment

• Абе кои караше мотори тука у форумо че забраих. Имам въпросчета.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                      Абе кои караше мотори тука у форумо че забраих. Имам въпросчета.
                      Аз не знам

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                        Абе кои караше мотори тука у форумо че забраих. Имам въпросчета.
                        Май ,че Кuku беше
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• бах мама му никой няма.....аз за кво ли се върнах? като ще си седя самичък....

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            бах мама му никой няма.....аз за кво ли се върнах? като ще си седя самичък....
                            Вълкановввввввввввввввввввввввввввв

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                              бах мама му никой няма.....аз за кво ли се върнах? като ще си седя самичък....
                              Сам ли?! Кой каза че си сам!?!? Ти какво направи днес?

Comment

• това ти е наказанието дето не каза къде отиваш и за колко.Да седиш сам.
                                Как си бе схемаджия?

Comment

Working...
                                X