Първоначално публикувано от SokOtPraskova
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение24-ти май....19.00часа и както се очертава няма да ходя с Алфа и тва ми еб**а кефа само...
Как си с парите?
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеМоже да се уредиш с алфа ама.....
Как си с парите?
Comment
-
Е то пък голямата работа...
Аз на моя бал бях с едно почти чисто ново БМВ, което след изпращането в училище го бутахме, за да запали, за да стигна до ресторанта.. Голяяям смях падна.sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПонеже съм малко прост може ли някои да ми каже как да си кача скаип на телефона и какъв точно треба да е???Nokia N81 е ако има значение.
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПосле като се прибера че не съм в нас.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеЕ то пък голямата работа...
Аз на моя бал бях с едно почти чисто ново БМВ, което след изпращането в училище го бутахме, за да запали, за да стигна до ресторанта.. Голяяям смях падна.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеВълканов да се омитаме че пречим
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениене че кой знае колко важно,но ще съм единственият, мойте съученици знаят само марки като ФВ,Опел,Форд,Хонда и тем подобни,Алфите не ги признават за коли и ще е мн яко да се изтъпанча там с няква Алфа,пък и тва ми е любимата марка кола...
Алфистите обикновено са хора, които намират колите за страст, така че няма кой да ти откаже един драйв до даскалото - сигурна съм...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениене че кой знае колко важно,но ще съм единственият, мойте съученици знаят само марки като ФВ,Опел,Форд,Хонда и тем подобни,Алфите не ги признават за коли и ще е мн яко да се изтъпанча там с няква Алфа,пък и тва ми е любимата марка кола...156 устройва ли те?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеае,къде ще ходим?
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение156 устройва ли те?
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеОоо, къде си щъкнал, бе пиле?164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment