Нещо си се разсеяла и не следиш релефа на "равните" БГ пътища и тротоари.Внимавай,че да не си направиш нещо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Ох аз какво да кажа, от неделя вечерта все на маса, и понеделника го почнах не особено трезвен, та тая вечер наново и .... бах мааму и маратон. Другата седмица няма да кусам, чесна чавдарска.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеОх аз какво да кажа, от неделя вечерта все на маса, и понеделника го почнах не особено трезвен, та тая вечер наново и .... бах мааму и маратон. Другата седмица няма да кусам, чесна чавдарска.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДа да.Гаранция че ще изкараш само 2 вечери.
Пп майтапя се естественоAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеШшшшт, ти със сокчетата имаш най-малко право да се обаждаш.Виж ако си на бира е друго нещо...
Пп майтапя се естествено
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНа сок съм.Сока съдържа бирена мая и хмел...
Май отклонихме и тази тема посока аУкУхооУAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеА така, ще стане човек от тебе малко по малко.
Май отклонихме и тази тема посока аУкУхооУ
Comment
-
Гледай сега, "гора от ръце", ама ги мързи да пишат нещо...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Е щом е така, учете щото после х....я е по голям от колкото си го представяте.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment