Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Ауууу супер е там, малко галамацията е голяма,но....Препоръчвам ти да отседнеш в с.Черноморец , има много добри вилички на добри цени, спокойствие и ефтинийка.А Созопол е само на 10-на км, не се сещам колко точно бяха.Аз така направих по-миналото лято, много добре си изкарахме.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКъде ще релаксираме лятото?
Моренце, нещо...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКъде ще релаксираме лятото?
Моренце, нещо....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеа който все е на моренце ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеабе при мен и планината я има и морето
явно ще трябва сафари муххаухаsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеНе, вече съм резервиранатрябва да се договаряш с Ели ( Alfa mania4ka) ...
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеДа да щe ме преследваш като природно бедствие знам аз"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеТака, така. Поне си предопредена
дори не ти се противя!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеСкъп мой злобил,
дори не ти се противя!"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
Comment